Mihajlović napravio spisak pojačanja, hoće "srpski zid"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.05.2016.
09:54
Izvor: Sportske.net

Torino će dosta izmeniti tim ovog leta, Siniša Mihajlović ima jasne ideje i navodno obećanje predsednika Kaira da će biti uloženo dosta u nove igrače.

torinofc.it
torinofc.it

Povezane vesti

Nekoliko igrača Torina je na ceni, poput Bruna Pereša, Maksimovića i Glika, ali neće sva trojica standardnih defanzivaca otići.

Čak, mogao bi samo jedan da napusti klub, Maksimovića neće pustiti, osim uz nepristojnu ponudu. Što se tiče Poljaka Glika, odbijena je ponuda Bešiktaša, čeka se Zenit, ali nije sigurno ni da će on napustiti klub.

U odbrani je prva meta naš Nenad Tomović. Fudbaler Fiorentine je po ukusu Mihajlovića koji ga je trenirao u Toskani, ali i reprezentaciji Srbije. Može da igra štopera i desnog beka, dakle da pokrije više pozicija i zbog toga je prvi pik Mihe, iako je nedavno produžio ugovor sa Firentincima.

Traži se napadač, mnogo imena je u opticaju, Mjuriel i Eder koje je Mihajlović trenirao u Sampdoriji, ali mnogo toga zavisi od eventualnog otkupa Imobilea. On želi da ostane, no treba platiti otkup Sevilji od 11 miliona evra što nije malo.

Mihajlović će se navodno osloboditi Maksija Lopeza, želi da podmladi tim, a u veznom redu je želja nekadašnji fudbaler Juventusa i reprezentativac Italije, Đakerini. On je proleće proveo u Bolonji, videćemo hoće li ostati u Italiji ili se vraća u Premijer ligu.

Meta je i kapiten Sampdorije Sorijano, ali i Kučka iz Milana. Sa Slovakom je situacija najteža, porasla mu je cena, ali se u Torinu nadaju da bi eventualno, ako ode Bruno Peres, odlični desni bek mogli sebi da priušte fudbalera koji je eksplodirao pod Mihajlovićem.

I golman bi mogao da bude nov, bilo Sportijelo iz Atalante, bilo mlađani Gomis koji je bio na pozajmici u Ćezeni. Senegalac je već par godina na pozajmicama i možda je vreme da dobije šansu u prvom timu.

Primetna je želja Mihajlovića da se pojača igračima sa kojima je već radio, a tim bi mogao da bude ojačan eventualnim pozajmicama od strane većih klubova, interesantan je Jago Falke iz Rome...

U svakom slučaju, cilj je gornja polovina tabele, ali i podmlađivanje tima, nema takvog pritiska sa kojim se Mihajlović suočavao ove sezone i jasno je da će moći mnogo mirnije da radi i stvori novi tim...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Monday, 30.05.2016
11:49

Torino i Miha kao stvoreni jedan za drugom , bez pritiska i mediski napadi , ocekujem Torino da bude 9 ili 10 narednu sezonu !!!

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 30.05.2016
11:40

Sta ti je kad si los trener pa dovodis Tomovica,Kucku i Djakerinija.... Tipa kao nas Sale,Pavlovica i Kuzmica...... Doduse Sale nas je zaduzio pa nek i gresi ne mozes mu zameriti,ovaj nas bas ni po cemu nije zaduzio tako da podrsku ne treba da ima.... Trenercic

avatar
Nikola Nikola
Monday, 30.05.2016
13:25

Da je Torino Barselona, a PAO Fenerbahče, verovatno ne bi dovodio Đakerinija, Tomovića, odnosno Kuzmića, Pavlovića... ne vidim kakve tačno veze ima renome i budžet kluba, sa znanjem i osećajem trenera.

avatar
Nikola Nikola
Monday, 30.05.2016
17:53

PAO 5+ puta veći budžet od Zvezde? Živiš u zabludi.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 30.05.2016
16:08

Da treniram Vojvodinu bilo bi me sramota da dovedem Pavlovica i Kuzmica.... Druga stvar,PAO SIGURNO ima barem 5x veci budzet od Zvezde,a Zvezda dovela bar duplo kvalitetnije igrace,znaci da je do trenera! Treca stvar,Torino nije Alesund,po pisanju se vidi da imaju sa igracima sto ce otici 50ak miliona za pojacanja,onda tu ne vidim zasto zelis panjeve da dovedes

avatar
Monday, 30.05.2016
11:29

Pa valjda je cilj da udu u Evropu koliko sam shvatio? Inace Provereni igraci su odlian izbori, i da ima Torine lepu ekipicu, nema potrebe mnogo da menja, sa par pojacanja LE nije toliko nerealna.