Miha već odbrusio Italijanima u svom stilu, ne jedan, već dvojica Srba na meti!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.01.2019.
20:03
Izvor: Sportske.net

Oko jednog se pregovara, drugi je poreklom naš i momak oko koga se digla prašina. Mihajlović imao šta da odgovori na skepsu o kojoj smo pisali jutros...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se vratio u Bolonju posle deset godina, tada je tim predvodio sadašnji direktor Marko Di Vajo.

"Sećam se da je Marko nosio tim, imali smo Adailtona koji je na treningu razbijao, a na utakmice kao da je dolazio njegov brat"
, nasmejao je novinare Mihajlović.

On je dodao da još čeka pojačanja u ova poslednja dva dana prelaznog roka, hoće Bastu i Edera, kao i Lijanka Vojnovića iz Torina, dakle dva Srbina bi mogla da mu pomognu u borbi za opstanak.

Ako uspe da izbavi Bolonju, trebalo bi da i naredne sezone vodi klub.

"Videćemo sada moramo da menjamo mentalitet i to odmah, moramo da se borimo, ne predajemo se ni protiv Intera koji je u delikatnoj situaciji"
, najavljuje Miha gostovanje na "Meaci".

Bilo je dosta skepse pošto se Mihajlović vratio na još jednu klupu Serije A, potpisao je letos trogodišnji ugovor sa Sportingom, ali se predsednik promenio, stvar je završila na sudu.

"Žao mi je, Sporting je veliki klub, Lisabon divan grad, završilo je na sudu, ne mojom krivicom".

Potom se dotakao kritika.

"Ja sam zadovoljan karijerom, doduše često sam išao u klubove kokji su imali probleme, ali setite se da sam uvek radio dobro i imao bolje rezultate od trenera koji su me nasledili", odbrusio je Mihajlović posle kritika koje su se pojavile u medijima.

On sada čeka pojačanja, što se Baste tiče ima sumnje u njegovu fizičku spremu, bivši kapiten Zvezde je van terena od početka oktobra, praktično je eliminisan iz tima, nedostaju mu mečevi, a Mihi su potrebni igrači koji mogu odmah da pomognu. Ipak, u ovom trenutku pregovaraju Igli Tare i Fenući jedan od zvaničnika Bolonje, videćemo šta će od svega biti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 29.01.2019
21:19

Covek zalutao medu trenere.ispadaju kao cepovi.samo ce im onako uzgred zabosti par nasih igraca i rastaliti se sa njima.on i kum mancini samo plasiraju faljijeve igrace a posle zna se povlacenje zato u sportingu nisu hteli da cuju za njega.znaju sve predobro.