Miha pred bolnicu dao spisak od tri pojačanja, stiže jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.10.2019.
10:08
Izvor: Sportske.net

Čini se da priča dobija na intenzitetu i da su sve veće šanse da vidimo senzacionalan transfer.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Kako smo i napisali, Siniša Mihajlović je nakon meča sa Juventusom otišao ponovo u bolnicu, čeka ga treći krug hemoterapije u borbi protiv opake bolesti.

Srbin se nada da će timu krenuti nakon serije mečeva bez pobeda, igre su bolje od rezultata, ali su "Felsinei" imali i težak raspored.

Sada će u narednom periodu igrati protiv Sampdorije i Kaljarija, ugostiće Inter, putovati u Sasuolo pre novembarske pauze. To su četiri meča, računaju da će već za vikend protiv Sampdorije uspeti da stignu do trijumfa što bi ih poguralo ka sredini tabele.

Klub se ozbiljno sprema za prelazni rok, Mihajlović je tražio tri igrača. Jedan se već zna, novopečeni argentinski reprezentativac Domingez iz Veleza, on je već igrač Bolonje, ali u klub će stići u januaru.

Drugi je Zlatan Ibrahimović.

Naime, Mihajlović je tražio od kluba da učini sve da Ibra stigne u januaru u Bolonju, sam Šveđanin je rekao da bi to uradio zbog Srbina, sama situacija u kojoj se Mihajlović nalazi čini stvar specifičnom, ako Ibra spusti svoje finansijske zahteve, vrlo lako bi mogao da stigne na Dal'Aru.

Treći igrač koga traži Mihajlović je vrlo precizno određen karakteristikama. Naš trener hoće nekog štopera iz Serije A, dovoljno iskusnog, ali i pokretljivijeg od igrača koje ima na raspolaganju.

Na potezu je vlasnik kluba Džoe Saputo koji je letos dosta uložio, ali je spreman za nova izdvajanja u cilju toga da Bolonja ne dođe u situaciju kao prošle godine kada je bila gotovo otpisana pre nego što je Mihajlović napravio čudo. Tim je sada mnogo bolji, dobro su i startovali, pa potonuli, bilo kako bilo Ibra uz Mihu bi bila sjajna priča ove zime za kompletnu Seriju A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 22.10.2019
12:46

Nisam siguran koliko bi jedan egoističan fudbaler kao što je Ibrahimović pomogao Bolonji.