Miha počeo da pakuje ekipu, bivši golman Arsenala menja Patrisija!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.06.2018.
17:15
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je već zasukao rukave u Lisabonu.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Srpski stručnjak je nedavno postavljen za šefa struke lisabonskog Sportinga, ekipe koja je ostala bez velikog broja igrača, nakon što su u prostorije kluba upali huligani i napali igrače i stručni štab.

Nogu je prvi povukao Rui Patrisio, koji je raskinuo ugovor sa klubom i već potpisao za Vulverhempton, a njegovim koracima će poći i Bruno Fernandeš, Vilijam Karvaljo, Želson Martins, Bas Dost, Ruben Ribeiro i Danijel Podens.

Tako je Mihajlović pred teškim zadatkom, moraće da nadomesti odlazak velikog broja bitnih igrača za klub, a izgleda da je već pronašao zamenu za Patrisija.

Naime, uskoro bi paraf na dvogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na godinu dana, sa ekipom Sportinga trebalo da stavi iskusni Italijan Emilijano Vivijano.

Vivijano i Mihajlović su već sarađivali u Sampdoriji, a kako portugalski mediji prenose upravo je srpski stručnjak ubedio Vivijana da karijeru nastavi u Lisabonu.

Tokom svoje karijere 32-godišnji Vivijano je branio u Breši, Ćezeni, Bolonji, milanskom Interu, Palermu, Fiorentini, londonskom Arsenalu i Sampdoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke