Miha lansirao "bombu", u Bolonji ne veruju u takvo čudo!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 17.05.2020.
16:29
Izvor: Sportske.net

U Bolonji nisu baš takvi optimisti kao Siniša Mihajlović.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Srpski trener Siniša Mihajlović lansirao je zanimljivu informaciju o mogućnosti saradnje sa Zlatanom Ibrahimovićem u Bolonji.

Miha je gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" govorio i o Šveđaninu i direktno otkrio na mogućnost da dovede Ibru.

"Videćemo šta će odlučiti na leto. Sigurno neće ostati u Milanu, ali je pitanje da li će doći kod nas ili će se vratiti u Švedsku. Ibra se prema meni ophodi drugačije u odnosu na ostale, pazi šta priča i kako se ponaša, tako je jer se opasni ljudi međusobno poznaju"
, rekao je Mihajlović.

Ipak, ubrzo se ta vest proširila po italijanskim medijima, pa su morali da se oglase i čelnici Bolonje.

"To je nešto na relaciji njihovog prijateljstva i međusobnog poštovanja. Operacija koja uključuje potencijalni transfer Zlatana u Bolonju nije nešto  što možemo da priuštimo. Naravno da bi to bilo divno, ali ne mogu da kažem da verujem da će se to i dogoditi. Trener ima lični odnos sa Ibrahimovićem, ali nismo sigurni da to može da se pretvori i u zvanične pregovore", rekao je Valter Sabatini.

Ostaje da vidimo da li će Miha uspeti da ubedi Zlatana da mu se pridruži, što je bilo među glasinama i zimus, ili će se vratiti u domovinu, gde je tokom pandemije trenirao sa Hamarbijem...

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke