Miha će morati da "pojuri" napadača

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 13.06.2016.
15:28
Izvor: Sportske.net

Novi trener Torina Siniša Mihajlović po svoj prilici neće moći da računa na jednog od najubojitijih igrača 'Bikova' iz prethodne sezone, piše italijanska štampa.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Sportski direktor Torina Đanluka Petraći je na pres konferenciji zakazanoj povodom predstavljanja Siniše Mihajlovića istakao da će Ćiro Imobile otići iz kluba ovog leta.

Ovaj italijanski reprezentativac se vratio zimus u Torino na pozajmicu posle neuspešnih epizoda u Nemačkoj i Španiji.

Podsetimo, Imobile je prešao u Borusiju iz Dortmunda 2014. godine, ali kako je odigrao ispod očekivanja, prosleđen je prošlog leta na pozajmicu u Sevilju, gde takođe nije uspeo da se nametne.

"Kada smo pričali pre mesec i po dana, rekao mi je da želi da ostane. U međuvremenu se nešto promenilo i on ima ambiciju da ide."
rekao je Petraći.

Kao potencijalne naredne destinacije Ćira Imobilea pominju se Napoli i Lacio.

Očekuje se da uprava Torina pojača ofanzivu, jer sada Siniša Mihajlović od napadača na raspolaganju ima samo iskusnog Maksija Lopeza, najboljeg strelca ekipe iz prošle sezone Andreu Belotija, Venecuelanca Hozefa Martineza i tinejdžera Simonea Ederu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Mladenović
Monday, 13.06.2016
18:34

Najbolje resenje bi mu bilo da se dogovori sa Interom oko Edera, ionako on u Interu ne pokazuje nista, a sa Mihom se odlicno razume :)