Metla! Zidan tera 14 igrača, šest pojačanja, ali kakvih!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.05.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net

Na spisku za odlazak ceo jedan tim, Zinedin Zidan napraviće veliku seču, smanjiti broj prvotimaca. Osnovni cilj, titula prvaka.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Spisak je napravljen, Zinedin Zidan je dobio odrešene ruke kada je odabir fudbalera u pitanju, Francuz smatra da čak za 14 fudbalera nema mesta.

Neki će biti prodati, drugi otpušteni, neki poslati na pozajmicu, ko se bude protivio završiće u Real Kastilji, jednostavno, leto će biti vreme teških odluka, ali po treneru to je jedini način da se stvari promene.

Za koga nema mesta?

Kejloru Navasu je saopšteno da je Kurtoa prvi golman, Lunjin će biti vraćen sa pozajmice iz Leganjesa i zajedno sa Lukom Zidanom činiće trio čuvara mreže.

Iz odbrane, Hesus Valjeho odlazi, Teo Ernandez se vraća sa pozajmice, ali će klub probati da ga proda, Reguljon koga je forsirao prethodni trener nije zadovoljio Zidana, neće ostati čak ni kao alternativa za neprikosnovenog Marsela.

Igrači koji nisu bili u prvom planu kod Zidana ni u prethodnom mandatu ga nisu naterali da promeni mišljenje. Danija Sebajosa nije ni želeo, Perez ga je kupio da ga ne uzme Barselona, Markos Ljorente će takođe u neki od klubova Primere, nema mesta ni za Kovačića, ako se vrati iz Čelsija sa pozajmice, ali ni za Odegarda. Naime, norveško čudo od deteta je odigralo dobru sezonu u Holandiji, ali Zidan nema nameru da mu pruži šansu, pa je moguće da će biti prodat Ajaksu.

O Bejlu se pričalo, Real je čak spreman da ga pošalje na pozajmicu u Totenhem i plaća mu pola plate, Hames Rodrigez čeka novi klub. Bajern ga neće otkupiti, Mendeš pokušava da mu nađe novi angažman, u Juventusu ili nekom od klubova PL. Još jedan igrač koji je na pozajmici u Leganjesu, Oskar, neće imati mesta u rosteru, čeka ga novo dokazivanje, a novina je da će Lukas Vaskez biti prodat. Dolaskom novih napadača, za njega nema mesta, kako ni za Marijana Dijaza koji se nije nametnuo nakon pozajmice Lionu. Ove sezone nije uspeo da pokaže da je alternativa za Benzemu.

Zidan će preprodati i Brahima Dijaza koji je stigao zimus iz Sitija, očigledno da želi da se okruži isključivo "svojim" igračima.

Pojačanja se znaju, makar neka, Militao stiže da popuni odbranu, Rodrigo je kupljen još prošle godine, Luka Jović je pred potpisom.

U Realu ne sumnjaju da će dovesti Azara, kao i jednog vezistu. Pogba je prva meta, Eriksen druga, ako ti transferi ne budu ostvareni, platiće oko 50 miliona za Donija van der Beka iz Ajaksa.

I na kraju, Ferlan Mendi, levi bek Liona koga želi i Juve, ali Real je svakako u prednosti, priča se da je spreman da ubaci i nekog igrača u trampu, Mendi bi bio naslednik Marsela.

Iz sadašnjeg tima su sigurni Kurtoa, Odriozola, Naćo, Ramos, Varan, Karvahal, Marselo, Kros, Kazemiro, Modrić, Valverde, Asensio, Isko, Zidan junior, Benzema, Vinisijus i Fede Valverde.

Sa pojačanjima to je 20 igrača i tri golmana, po Zidanu sasvim dovoljno za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 16.05.2019
14:11

Volio bi da MANU dovede Ceballosa i T.Hernandeza mladi su i izuzetno talentovani. Vjerujem da nebi bili skupi a odlicno bi nam dosli ako nista bar za rotaciju. Ceballos je fantastican tehnicar taman bi mogao umjesto Herrere a Theo da mude zamjena za Shawa. (Rojo ce vjerovatno biti prodat jer je sklon povredama pa na LB onda ostaje samo Shaw)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 16.05.2019
11:37

Bio je plan da se Brahim Diaz posalje na pozajmicu ali je svojim sjajnim igrama ubedio Zidana i postoji sansa da ce ostati u Realu

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 16.05.2019
11:26

koje ovako mastovit da pomisli ako ce real prodati Diaza a covek najveci talenat u spaniji?

avatar
BlueBoy84
Thursday, 16.05.2019
11:12

Marselo je bio prirodna zamena za Roberta Karlosa , ali Prirodne zamene za Marsela nema. Takav igrac na trzisu ne postoji. Iskreno mislio sam da ce to biti Sandro , ali on nije ni 1 kopacka od Marselovih 4 (ako racunamo i rezervne) Vise puta je to dokazao da on ni u Juentusu nema mesta u 11.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 16.05.2019
10:10

Bejl sigurno nece da ode bez velike cene. Isko sad siguran, a stalno se pise da ipak odlazi, iako se vratio Zidan. Za Krosa isto...

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 16.05.2019
10:01

Svi dobro znaju da 14 igraca se ne mijenja za sezonu. Zidan je predstavio plan sto ce sve da zamijeni, ali ne ovog ljeta. Tako je Gvardiola rekao da mijenja 11 igraca pa je za to potrosio 3 prelazna roka u City. Tako je klop zamijenio skoro cijeli tim, i za to potrosio 4 prelazna roka, jer je u prvom samo doveo Grujica i nije nikoga micao. Dakle, pola ovoga za ovo ljeto je nemoguce odraditi!

avatar
Misosesic
Thursday, 16.05.2019
09:40

Kros siguran ili odlazi odlučite se već jednom.