Metla poslednjeg dana, Lampard otpisao četvoricu, jedan u Arsenal, trojica u Seriju A?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.10.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

Hoće li Čelsi uspeti da smanji broj igrača?

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Poslednji dan, metla u Zapadnom Londonu. Frank Lampard je rešio da se oslobodi prekobrojnih, a prvi na listi je Toni Ridiger.

Nemac je izgubio mesto u timu, želeo ga je Totenhem, PSŽ, Inter, ali na kraju danas je najrealnija pozajmica u Milan. Lamps ne računa na njega, formirana je odbrana pa će nezamenjivi verovatno napustiti klub.

Osim njega, jedan od dva leva beka mora da ode, jer je stigao Ben Čilvel. Menadžer se zakačio sa Alonsom, ali je verovatnije da London napusti Emerson Palmijeri, koji bi, ako bude dogovora mogao na pozajmicu u Juventus.

Izgleda da će Mozes na novu pozajmicu u Inter gde je proveo prošlu sezonu, a četvrti igrač koga bi mogli da se oslobode je Žorginjo. Videćemo da li će otići u Arsenal, koji nije uspeo da dovede ni Auara, ni Tomasa Partija.

Čelsi je potrošio blizu 300 miliona na pijaci ovog leta i jasno je da sada mora da smanji igrački kadar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thierry_Henry_14
Monday, 05.10.2020
17:17

Daj Žoržinja u Arsenal, nismo gadljivi 😂

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 05.10.2020
21:30

Takve kvalitete jos uvjek nemate veznjaka .

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 05.10.2020
13:01

Moze li mi neko objasniti iako sam navijac Celzija ali totalno sam neupucen kako jedan Rudiger da izgubi mjesto u timu a da se prednost Zoumi i Kristensenu da budu par sa Thiago Silvom gdje su mnogi pa i ja mislili da ce biti par Silva Rudiger u odbrani .O cemu se tu radi kad je Rudiger po meni za sad za klasu bolji od obojice.Ja stvarno ne razumijem sto Lampard i klub zele da se rjese Rudigera koji nam je par godina unazad bio najbolji stoper a ionako nam je manjkalo dobrih stopera zadnjih godina ,ako bi eventualno se desilo da Rudiger bude prodat ocekujem da Rice dodje jedino tako bi klub opravdao prodaju Rudigera sa tim da Rice je defanzivni veznjak nije prirodni stoper ali moze biti po potrebi na stoperu.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 05.10.2020
13:18

Po meni, a i po mnogima, Rudiger je trenutno najlosiji stoper u Celsiju. Odigrao je katastrofalno proslu sezonu. Zuma je prosle sezone bio nas najbolji stoper i jasno je ko jutarnja rosa da on treba da ima mesto u startnih 11. Daleko od toga da je on neka vrhunska klasa, ali je i takav najbolji od svih nasih stopera.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 05.10.2020
21:31

Mozda trenutno je u padu forme al ja ono sto sam gledao kod Sarija i Kontea covjek je bio dobar stoper najbolji bolji tada i od Luiza i Zoume Cahilla i ne znam ko je jos bio.Mislim da bi se i on popravio sa Silvom kao i Zouma sto ce ali dobro nadam se da klub nece mnogo pogrijesiti.

avatar
scofield
Monday, 05.10.2020
20:19

To sto je Zuma bio vas najbolji stoper prosle godine dovoljno govori kakva je to odbrana.

avatar
fenjer
Monday, 05.10.2020
13:52

Rudiger zeli da igra svaku utakmicu jer hoce da dobije poziv reprezentacije za euro sledece godine, a lampard ne moze da mu garantuje to i zato ide.

avatar
Mangus
Monday, 05.10.2020
12:19

Nije mi jasno sto Zorzinja teraju. Igra redovno, dobar je... Dao covek 3 gola do sad.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 05.10.2020
13:21

Kovacic i Kante standardni veznjaci mora biti i neka alternativa tu je Jorginho nadam se da ostaje i Loftus Cheek kao igrac za rotacije.Ne znam cemu potcjenjivanje Jorginha kad je covjek bio u Napoliu svi su ga dizali kao vaznog igraca u veznom redu mnogi misle da je beskoristan odbrambeno i ofanzivno kao veznjak ali nije bas tako zna on poslati pas loptu koju oduzeti povuci neku akciju mana je samo sto je malo spor za ovaj Celzi igrac Fabregasovih karakteristika samo mladji zato je i doveden.

avatar
Nole
Monday, 05.10.2020
14:44

Dva iz penala ako ne i sva tri

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
11:44

ŽorŽinjo, bre! Sram te bilo.