Meta "Rosonera" postavila uslov Italijanima!

Autor: Stefan Matić
subota 20.04.2019.
16:37
Izvor: Sportske.net

Francuz vidi sebe među najboljima u Evropi.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Milan je današnjim remijem na "Tardiniju" ostavio prostora svojim najbližim pratiocima da ga pobedama eventualno prestignu na mestu broj četiri.

U slučaju pobede Atalante i Rome u 33. kolu klub sa "San Siro" može pasti i na šestu poziciju Serije A.

Ne treba ponavljati koliko bi izostanak još jedne sezone u Ligi šampiona negativno uticalo na Gatuzov time, pored finansijskog aspekta "Rosoneri" ne bi mogli privući ni atraktivna pojačanja.

Jedan od igrača koje Milan prati duže vreme jeste ofanzivca Marseja Floran Tovan, koji sa timom sa "Velodroma" maltene nema nikakve šanse da se dokopa LŠ naredne sezone ako ostane u francuskom klubu.

"Ako Marsej ne uspe da se domogne kvalifikacija za Ligu šampiona preduzećemo poteze koji će reflektovati naše nezadovoljsto. Igranje u najboljem takmičenju Evrope jeste nešto što svaki fudbaler želi", izjavio agent igrač Žan-Pjer za Evropa 1.

Tovan je bio itekako vokalan posle poraza u duelu sa Bordom, Francuz je priznao u intervjuu posle da nemaju skoro nikakve šanse za najbolji fudbal u Evropi naredne sezone.

Marsej Tovan

Situacija je jasna, ako čelnici Milana žele efikasnog Francuza Liga šampiona je moranje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
18:20

Svesni smo da na našem portalu postuju navijači rivalskih klubova između kojih postoji netrpeljivost. Smatramo da je moguće da se na zdrav i sportski način iskaže to rivalstvo, stoga će svi komentari koji sadrže prizemne provokacije i omalovažavanje korisnika i/ili klubova za koje navijaju, biti obrisani.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
18:20

Nesto bas i ne verujem da bi ga zanimalo da predje u Atalantu kad bi oni bili cetvrti, ali, hajde.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Saturday, 20.04.2019
16:49

13 golova na 32 utakmice nikako nije neki impresivan ucinak,jos je Francuska liga u pitanju,ali da bi i takav bio pojacanje za Milan,sigurno da bi bio,Bambi Tosic bi za njih bio pojacanje.