Mesijev "supermarket" - Petorica na "diskontu", dvojica odbila da odu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.10.2017.
11:57
Izvor: Sportske.net

Veliko januarsko spremanje na pomolu, neće ići lako, pre svega jer ostali klubovi znaju da Barsa silno želi da ih se oslobodi.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nakon neuspeha u pokušaju da dovedu Kutinja i odlaska Nejmara, Barsa će teško u januaru uspeti da dovede neko veliko ime, iako se fudbaler Liverpula pominje i dalje kao meta. Ali, jednostavno, to je nemoguća misija u zimskom prelaznom roku.

Klub će prodavati, tačnije prema zahtevu Lea Mesija osloboditi se nekoliko igrača što su propustili da učine u januaru. Navodno se pominje i Marsijal, ali zaista je teško verovati da bi za Junajted prodao za bilo koji novac.

Neki igrači poput Vermalena i Arde Turana odbijaju da odu i tu klub ne može da učini ništa, sa druge strane, postoji nekoliko igrača koji već znaju da neće igrati, pa hoće u januaru, da napuste klub na sve načine, delom kako bi sačuvali mesto u reprezentaciji. Vermalen je letos hteo u PL, ali ga nisu pustili na pozajmicu, sada ne dobija ni minut, ali nema nameru da ode do leta.

Mendeš na sve strane nudi Andre Gomeša, Portugalac bi bilo gde samo da igra, ali niko neće platiti ni 40 miliona koliko je uložila Barselona. Poznati agent pokušava da nagovori Inter ili Milan da dovedu njegovog klijenta, ili makar da Barselona pozajmi Gomeša nekom od klubova PL, ali Katalonci žele novac.

Na izlaznim vratima je Rafinja, Milan ga je želeo, ali su problem njegove povrede i operacije, ne žele da kupuju mačku u džaku, niti da rizikuju dok se Brazilac ne oporavi.

Za Paka Alkasera ima više interesovanja, od španskih klubova do Serije A, neće ni on dobiti šansu, a ako ne igra nije čak ni u kombinaciji da eventualno bude deo reprezentacije Španije.

U svakom slučaju, trojica su na izlaznim vratima i to nije samo pitanje novca, već odnosa u ekipi, jednostavno, Mesi smatra, u šta i ubeđuje Valverdera da ne zadovoljavaju kriterijum Barselone, ali i da nezadovoljstvo što ne dobijaju šansu utiče na atmosferu u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke