Mesi priznao, nije imao ponuda za transfer!

Autor: Stefan Matić
sreda 09.10.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net

Argentinac se u širokom intervjuu prisetio "crnog" perioda u Barseloni.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača ikada je dao veliki intervju za španski RAC1 radio. Argentinac je priznao da je 2017. godine bio blizu napuštanja Barselone zbog slučaja utaje poreza. Podsetimo, Mesi i njegov otac Horhe su proglašeni krivi za utaju poreza u vrednosti od 4.1 miliona evra u periodu od 2007. do 2009. godine.

Argentinac je osuđen na zatvorsku kaznu u dužini od 21 mesec, kasnije je plaćena kazna tako da je čarobnjak iz Rozarija mogao da nastavi sa fudbalom.

"U to vreme zbrke sa porezom, želeo sam da odem, nisam želeo da napustim Barselonu već Španiju. Osetio sam se veoma ugroženim i nepoštovanim, nisam želeo više da ostane ovde. Nikada nisam dobio zvaničnu ponudu od drugog kluba, mislim da su svi znali da ipak želim da nastavim sa Barsom. Istina, to je bio jedan od najtežih perioda za mene i porodicu. Dobro je što su moja deca bila mala, te nisu razumela nastalu situaciju. Danas moja ideja jeste da završim karijeru ovde u Barseloni", izjavio je Mesi za RAC1.

Možemo sada igrati igru "šta bi bilo kad bi bilo", možda je u tom periodu i postojala mogućnost da vidimo Mesija u drugim bojama, sada te šanse više nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 09.10.2019
22:02

Nažalost za Barselona.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 09.10.2019
16:31

pa niko normalan nece uzeti tiki taka prevaru koja siri gubitnicki mentalitet.

avatar
Mirjevac
Friday, 11.10.2019
00:14

Hahahaha, gubitnicki mentalitet, a cuka reala kad hoce i gde god stigne, na Bernabeo postize cak i po pet do sest golova, zar se to zove gubitnicki mentalitet?

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 11.10.2019
02:04

gubitnicki mentalitet je kad masis zicere i penale u finalima, a to je ono sto radi Messi.