Mesi "precrtao" još jednog saigrača, uskoro stiže u London?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 08.03.2020.
14:33
Izvor: Sportske.net

Argentinac "vedri i oblači" na Nou Kampu, ali da li je baš sve istina?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Prethodnih dana se pisalo o tome da bi Žunior Firpo mogao da napusti Barselonu pošto se njegova nedisciplina van terena nije dopala Leu Mesiju, sada se govori o još jednoj sličnoj situaciji

Engleski mediji tvrde da je Čelsi zagrejan za dovođenje golmana Barselone Mark-Andrea ter Štegena i da bi za to zadovoljstvo mogao da izdvoji čak 90 miliona evra.

Proneo se glas širom Pirineja da postoji tihi sukob ili netrpeljivost između Mesija i prvog golmana katalonskog tima, nije ni prvi verovatno ni poslednji takav glas, pa sve ipak treba uzeti sa rezervom.

Frenk Lampard je vidno nezadovoljan partijama Kepe, a pored Ter Štegena on bi na golu "plavaca" vrlo rado video Andrea Onanu iz Ajaksa ili Milanovog Điđija Donarumu .

Nemački čuvar mreže je primio 34 gola na isto toliko nastupa od početka sezone, sačuvavši svoju mrežu netaknutom u 11 navrata.

baner

Teško da bi Barselona pristala na ponudu Čelsija ovog leta, ali gde ima dima...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Tuesday, 10.03.2020
18:36

Da je Ivica Iliev sportski direktor u Barsi, Mesi ne bi mogao tako da kadrira :)

avatar
Jasminn
Sunday, 08.03.2020
19:40

Necu reci da se Messi tu nesto ne pita. Ipak kapiten je, najbolji igrac kluba itd itd. Ali hajmo iskreno koliko puta ste izjavili da je Messi nesto naredio pa ispala laz? Ima li neko da zna tacan broj? Ja sam nakon 20 puta ja sam prestao brojati

avatar
Badr Hari
Sunday, 08.03.2020
18:51

Ter Štegen već može da se smatra bivšim jer ga je Messi precrtao, a 'svi mi dobor znamo' da kada Messi nekoga precrta taj ili odmah leti napolje (poput Ibre, Vilje, Andre Gomeša itd.) ili nikada neće videti Barsu (poput Grizmana, Žuniora Firpa itd.). :D

avatar
Misosesic
Sunday, 08.03.2020
18:31

Pa skim Mesi nema sukob,stvarno je počeo da pretjeruje.Dosta igrača koji se karakterisu u Barsi kao promasaj su ispastali zbog njega.Daleko od toga da je Barsa pravila dobre transfere ali neke je on sabotirao na terenu evo najnoviji slučaj je Grizman,bio top za ATM i za Francusku prešao u Barsu i zaboravio igrati fudbal?Barsa sa ovim ispunjavanjem njegovih hirova ce samo sebi naštetiti ,da on ima 26 godina pa OK gradis tim oko njega za sljedećih 5 godina al on ima 32 treba da razmisljas kako da pojacas tim na svim pozicijama .Svima je jasno da zamjena za Mesija ne postoji kao ni za Ronalda i onda pojacavaj tim a oni rasprodase najbolje sto imaju da ugode Mesiju od 32 godine.Nije bitno sto je to Meso da je i Pele lično mora se stati tome na kraj zbog dobrobiti kluba.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 11.03.2020
02:08

Sta je sa realom, on pravi tim oko Benzeme i on je tu ko i mesi? Real vise kupio od barce i evo nista se ne desava, real potrosio oko pola milijarde a gubi tamo od nekih nebitni! Bolje pogledaj u dvoriste reala a ne u barcino dvoriste! Zato se nesekir ti za barcu ona je na celu lige, sve sto ovi pisu od toga nije ni 70 posto tacno, odkad oni prave da je mesi glavan, da je glavan on bi dma oterao sportsskog direktora barce koji pravi katastrofalne greske! U realu je sve kako Ramos kaze, bar je do juce tako bilo i to niko nije zamerao realu!

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 08.03.2020
17:11

Mesi jeste jedan od najboljih igrača svih vremena ali je pre svega igrač. Treba Barsa polako da se sprema za život posle njega jer ako on sa 32 godine i dalje upravlja klubom to ne valja. Vreme je polako da se sklanja sa scene i da priprema mlađe igrače a ne da leči svoje komplekse na štetu kluba.

avatar
Mirjevac
Sunday, 08.03.2020
20:05

Ti kao navijac tamo nekih koji sluze ko sparing partneri gde se drugi klubovi na njega uce, hoces da sredjujes stanje u barci! Sto se tice Mesija jos uvek je naj bolji strelac spanije,a ti pises koje sta !

avatar
RedDevilSRB
Tuesday, 10.03.2020
14:38

Ja ću za taj klub da navijam do kraja pa makar i u amaterima. A šta ćeš ti za pravopis, to je već pitanje? Ja samo imam svoje mišljenje što je i poenta ovih komentara. Ovo je slobodna država, makar tako kažu.

avatar
Don Andres
Sunday, 08.03.2020
21:45

uvijek mi je bilo zanimljivo to kad ljudi kazu da on upravlja klubom.. mozes li malo pojasniti? kako to da se dovode raznorazni pojmasi a ne igraci koje on navodno zeli (nejmar, aguero..)? kako to da su odlazili odlicni igraci koji su bili bliski sa njim (alves, nejmar, fabregas itd)? messi svakako ima odredjene privilegije i sasvim sigurno ih je zasluzio, ali kad je transfer politika u pitanju pita se koliko ti i ja

avatar
deki trbic
Sunday, 08.03.2020
16:51

To kada Kmessi kaze tako mora a bude...ne moze nijedan igrac da bude iznad kluba xD

avatar
Mirjevac
Sunday, 08.03.2020
20:03

Au to ti kazes koji nisi ni barcin navijac niti sta, vec si navijac drugok nekog kluba a hoces da sredis stanje u barci, hahaha, malo je previse! Mesi je i dalje naj bolji strelac spanije i ako barci ne ide bas, zbog povredjenih igraca! Nemojte da se sekirate vi za barcu, ona je prva u spanskoj ligi!

avatar
deki trbic
Wednesday, 11.03.2020
06:34

Naj bolji? Au druze gramatika ti ne ide ahahahha 😂😂😂 drugo, on kako se njemu svidja tako diriguje...realno tim je los, prva postava onako, nemaju dobru klupu

avatar
Benz9
Sunday, 08.03.2020
15:55

Pitanje da li bi prihvatili ponudu???? Wtf, pa za 90 mil bi ga zamotali u mašnicu i poslali u London....

avatar
Mirjevac
Sunday, 08.03.2020
20:01

Ter Segen je marka za vaseg Kuroau, vis te ga predplatili on nista ne vredi, prima golove ko kruske! Ter Stegen vredi mozda duplo vise od vaseg iz reala!

avatar
Mirjevac
Sunday, 08.03.2020
15:54

Mesi je upravu, Ter Stegen se u zadnje vreme mnogo igra sa onim dodavanjem lopti, kad je lopta kod Stegena on se sa njom zeza i ceka da ga protivni igraci napadnu pa tek tada suta loptu bezveze, ta njegova zezanja idu svakom na zivce! Eno sinoc protiv Sociedad isto tako i ranije je isto radio, jes da je dobar golman ali poco da se proserava! Barca ima dobrog rezervnog golmana i njega treba da forsira a Stegena neka ostavi na klupi!

avatar
mrancic
Sunday, 08.03.2020
15:44

Odličan igrač ali iskompleksiran.Počeće sve više da šteti.

avatar
Rise up
Sunday, 08.03.2020
15:38

Ovo za Ter Stegena je glupost. Jedino mozda gde bi on otisao je Bajern jer san svakog nemca je igranje za Bajern.