Mesi poslao faks, Barsin potez je objava rata!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.08.2020.
19:48
Izvor: Sportske.net

Tužno zaista, ali čini nam se da će Argentinac ući u klinč sa klubom...

EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL
EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL

Povezane vesti

Iz Argentine stižu nove vesti.

Navodno, kako tvrdi tamošnja stanica TyC Sport, a prenose katalonski mediji, Leo Mesi je poslao faks u klub u kome je potvrdio nameru da ode.

On ima klauzulu od 700 miliona evra, ali traži da ga Barsa pusti bez obeštećenja, godinu pre isteka ugovora. Mogao je da ode početkom leta, besplatno, ali tada nije iskoristio, sada, posle promena i najave odlaska Suareza izgleda da je prelomio.

Barselona nije srećna, kao ni sam igrač, Kuman je razgovarao sa Mesijem, predočio mu da je i dalje centar projekta, da će ostati Buskets, Pike i verovatno Alba, ali Mesi je odgovorio da ne vidi sebe u Barseloni.

Sada smo na pat poziciji. Kako piše "Mundo Deportivo", Barselona nema nameru da pusti Argentinca bez obeštećenja i to će mu odgovoriti, jasno da niko neće platiti klauzulu, ali niko neće platiti verovatno ni 100 miliona evra koliko je Ronaldo pre dva leta koštao Juve, jer Mesiju treba isplatiti 50 miliona neto po sezoni.

baner

Drugim rečima, ovo bi mogao da bude klinč najboljeg igrača u istoriji Barselone i kluba, a teško je verovati da i jedna i druga strana sebi mogu to da dopuste, posebno predsednik Bertomeu. Ako uđe u sukob sa Mesijem, teško je verovati da će navijači biti na njegovoj strani, neke ankete su pokazale da sociosi smatraju da je Mesi dovoljno učinio da ga puste, ako želi da napusti "Kamp Nou".

baner

On navodno ima ponude Sitija, Intera, i prema nekim informacijama Junajteda, mada svi ovi klubovi tek prave finansijske kontstrukcije pre nego što definišu ugovor.

Barselona će se praviti da faks nije ni stigao, niti razmatrati zahtev igrača jer ima ugovor na još godinu dana.

Da li ovo znači raz između kluba i legendarnog Argentinca?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 25.08.2020
23:35

Tribine. Mesi OUT

avatar
P. S.
Tuesday, 25.08.2020
20:43

Potpuno bzvz bi bilo da puste Messija bez rata, jer je Bartomeu ostalo tako malo stvari koje još nije uradio da bi se što više smučio ne samo navijačima Barse već i svim ljubiteljima fudbala, tako da ovo ne bi smeo da propusti.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.08.2020
20:31

Kada brpd tone uvel prvo pale mesivi, a ova barselona se ponizava sve vise vise, vracaju sa na margine evropskog fudbala gde su i bili pre ronaldinja, odnosno najveci deo svoje istorije, ponizenja ce im postati uobicajna pojava

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 25.08.2020
20:12

Ja koliko znam klauzula vredi samo za Evropske klubove. Tako se barem pisalo. Ako je to istina i da ga stvarno Siti zeli oni lako mogu izigrati Barsu pogotovo ako se Mesi naljuti. Oni imaju svoji frasiza po celom svetu recimo dovede ga Nju Jork Siti i pozajmi ga na 3 godine Man.Sitiju kao sto su sa Lampsom uradili. Zato ako hoce da ide bolje da ga ne ljute jer je momak zafrkan igrac i na terenu i van njega. Mislim da smo svi realni pratioci uocili te stvari.

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 25.08.2020
20:06

Roma, Liverpul, Bajern. Valverde i Setien. 3 fenomenalne sezone Mesija potrošili su ispodprosečni treneri i nikad lošija uprava u istoriji kluba. Sad su doveli trećeg mediokriteta od trenera i očekuju neku promenu. Barsa više nije klub za najveće domete, a Leo nema još 3 sezona da ih baci ovako. Jedino mi je žao što neće biti ispraćaja i navijača.

avatar
Z
Tuesday, 25.08.2020
20:00

Sta pisete? Kakvo ignorisanje? Barca je izdala saopstenje da je Mesi imao rok do 10.juna i da je sada sve u rukama pravnika....
Ne volim Real, ali ovo je najgadniji klub ikada!

avatar
Maksimus
Tuesday, 25.08.2020
19:57

Bartomeu je doveo Barsu do dna. Mislim da dublje ne moze.