Mesi i Nejmar ponovo zajedno, ali ne u Barsi?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.12.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

Ideja veoma konkretna, nije nemoguće, fudbal je odavno postao korporativni biznis. Ovde bi se sve uklopilo...

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nije nemoguće da Leo Mesi i Nejmar ponovo zaigraju zajedno.

Ali, koliko je realno?

U Barseloni teško, čini se da Katalonci teško da mogu da izdvoje novac za Brazilca, iako bi smanjio primanja, on bi košta sigurno pola milijarde evra računajući platu i poreze, Barselona ima potpuno druge ideje, pre svega tandem De Liht-De Jong iz Ajaksa.

Ali, Mesi i Nejmar bi mogli da se nađu u istom dresu u MLS.

Naime, nije tajna da Leo ima ponudu Dejvida Bekama da se pridružu novoj franšizi čiji je vlasnik Englez, Majami Inter će startovati od 2020. u MLS, ali teško je očekivati da bi Mesi mogao da ode već na početku bitisanja kluba, njegov ugovor ističe 2021.

Odustao je navodno od želje da se vrati u Njuelse, razočaran odnosom argentinske javnosti, a privlači ga mogućnost da živi u Americi.

Kakva je situacija sa Nejmarom?

Bekam bi navodno lako skupio sredstva da preko sponzora plati Brazilca, da ga za tri godine dovede na Floridu, postavlja se samo pitanje Nejmarove volje.

Naime, tada će on imati 29 godina, biti u naponu snage, ali ako ne pređe u Real ili Barselonu, veliki novac bi mogao da odluči da se vrati na američki kontinet.

"Beks" je već razgovarao sa Nejmarom, naveo mu svoj primer, i on je relativno rano otišao u Ameriku, ali se vraćao u pauzama da igra u Evropi, pa bi to moglo da bude rešenje.

Bilo kako bilo, Mesi i Nejmar, to bi zaista bila atrakcija koja bi zapalila MLS, ali i uticala na dolazak novih zvezda i kampanju koja bi Amerikancima trebalo da donese organizaciju Mundijala 2026. zajedno sa Kanadom i Meksikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 05.12.2018
21:36

Ovo je samo prica za malu decu, ovi sto pisu ovo neznaju gde udaraju, ovo nema veze sa nicim! Mesi ostaje za sva vremena u Barceloni cak i do kraja svog zivota to svi znamo! Nejmar je jos mlad covek i mlad igrac i jos uvek moze da igra za velike klubove i mace vremena da igra i u Americi za velike pare, ali sad mu je vrlo vazna slava novac vec ima! Tako da je ovo cista glupost ovog sto je ovo napisao!

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 05.12.2018
14:54

Pa normalno da mu se svidaj da zivi u Americi,tamo su niski ljudi uspesni :D

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 05.12.2018
14:53

Nzm za Mesija ali Nejmar je klasican placenik,tu je sve moguce

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 05.12.2018
13:47

Messi brat bratu ima jos 5 vrhunskih sezona da odigra. Jedan od dva najbolja igraca na svetu i da ide u MLS, glupost veka!

avatar
Coole
Wednesday, 05.12.2018
12:54

Autor: Hans Kristijan Andersen :D