Mendeš zagolicao maštu "bjankonerima" - I posle Ronalda, "Ronaldo"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.01.2020.
13:40
Izvor: Sportske.net

Iz Dubaija stižu zanimljive ideje.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

U Kataru je održana godišnja dodela nagrada za najbolje fudbalere, Kristijano Ronaldo je osvojio najviše priznanje. Na samoj ceremoniji su viđeni Paratići, ali i Žorž Mendeš agent Portugalca.

Sportski direktor "bjankonera" je imao i razgovor sa jednim od najboljih menadžera, tema broj jedan je bio produžetak ugovora Kristijana Ronalda, ali se u diskusiji pojavilo još jednom ime koje nam nagoveštava transfer-bombu možda već narednog leta.

"Da li mogu da vidim Žoao Feliksa u timu sa Ronaldom? Kristijano će igrati još 4-5 godine. Sve je moguće", izjavio je Mendeš na gala ceremoniji.

Mladi Portugalac je već dobio nadimak "novi" Ronaldo, Atletiko ga je ovog leta basnoslovno platio kako bi ga doveo iz Benfike, pobedivši upravo Juventus u trci za potpis sada najskupljeg tinejdžera. Ove sezone je odigrao 18 utakmica za "jorganžije", ima ugovor do 2026. godine, tako da bi ovaj transfer bio veoma teško za izvesti.

Ronaldo Zoao Feliks

Da li ćemo gledati tandem Ronaldo-Feliks i negde drugde osim u reprezentaciji Portugala ostaje da se vidi, zna se da Mendeš ima jak uticaj na svoje klijentu po pitanju odabira kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
T. Henry
Thursday, 02.01.2020
16:58

Sem sto je iz Portugala, nema nijednu drugu sličnost sa C. Ronaldom, stilski sasvim drugačije igra od njega, stvarno su smešni sa tim "novi"

avatar
Bádr Hari
Thursday, 02.01.2020
16:19

ja ne znam kako cu da izdrzim da gledam izlizanog jos 4-5 godina, al kad bolje razmislim ja jedino cime se bavim je komentarisanjem i hejtovanjem njega.😂😂😂

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 02.01.2020
16:57

Shvatio si bravo za tebe ali bravo sto si shvatio !

avatar
Badr Hari
Thursday, 02.01.2020
15:40

Tačno im fali još samo Žoao Feliks pa da im najbolji igrač Katara sam osvoji LŠ. :D