Mendeš vrti gde burgija neće, Juve našao vezistu po meri, dobre vesti stižu iz Madrida!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.12.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net

Teško je zamisliti da budu još jači, ali izgleda da su završili željeni posao, a sada se čeka Ronaldov prijatelj...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus prelomio, pojačanje u veznom redu biće Ruben Neveš. Posle pregovora sa Mendešom koji je doveo Ronalda i Kansela, novi Portugalac bi već mogao na zimu da stigne iz Vulvsa.

Paratići radi sa Mendešom, sprema i posao oko dovođenja De Hee, ako španski golman ne produži ugovor, a Neveš će verovatno od naredne sezone zauzeti Kedirino mesto u procesu podmlađivanja tima.

Ovaj sjajni igrač je sa 17 godina debitovao za Porto, u Čempionšipu je sa Vulvsimam kao rekordno pojačanje izborio plasman u elitu, ima ugovor do 2023. ali je jasno da Mendeš koji ima udeo u ovom klubu želi da ga odvede u veću sredinu.

Zainteresovan je Junajted, ali čini se da je Juventus već dogovorio transfer, Neveš je kako pišu engleski mediji mnogo realnija meta od Pogbe.

Uz Portugalca koga hoće i Siti, ali ga menadžer gura u Seriju A, Juve i dalje čeka rasplet oko Marsela.

Izgleda da se Brazilac oporavio već pre deset dana, ali ga Solari nije pustio da igra protiv Ueske što je razljutilo levog beka. Juventus je produžio ugovor sa Aleksom Sandrom, ali mnogi kažu da to ne znači da ga neće prodati, mada je teško verovati da bi sada pristali na trampu za Marsela koji je stariji, mada i iskusniji.

Juče je u razgovoru za "Tutosport", Ronaldo rekao da Juventusu ne treba niko, da bi istina voleo jedino da ponovo igra sa Marselom, ali da se on ne pita ništa. Ipak, ne bi bilo čudo da mu Anjeli ispuni i tu želju na leto, videćemo da li će nezadovoljstvo Marsela potezima Solarija presuditi, mada tu konačnu reč ima Perez, a on nije želeo da pregovara letos o odlasku Brazilca, zajedno sa Kristijanom u Italiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Tuesday, 11.12.2018
13:52

Top pojačanje!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 11.12.2018
11:26

Sasvim nepotrebni i Neves i Marselo

avatar
Big Bastard
Tuesday, 11.12.2018
12:30

Slažem se s tobom za Marcela, ali ne i za Nevesa (ili kojeg već veznjaka).
Khedira i Matuidi imaju godina, a i nedopustivo je da ovakva momčad ovisi isključivo o kreaciji Pjanića. Vidjeli smo koliko se mučimo kad nam zatvore Pjanića.... Treba nam još netko sličnih karakteristika, potonju dvojicu više vidim kao razbijače protivničkih taktika nego kao kreativce.... K tome su sjajni u svom poslu....

avatar
Tommy_Shelby
Tuesday, 11.12.2018
12:44

Jesi li gledao Nevesa?