Mendeš doneo ponudu, Gatuzo u Premijer ligi?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.04.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Sve bliže odlasku iz Milana, ali ponuda je primamljiva...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Sudbina Đenara Gatuza je prilično neizvesna, od toga da li će Milan igrati u Ligi šampiona zavisi i njegov posao, mada su sve češće informacije da će sam otići i ako "Rosoneri" budu četvrti jer nije zadovoljan podrškom koju ima, ali i odnosom sa Leonardom, prvim čovekom sportskog sektora.

Gatuzo ima ponude, Roma ga želi, ali mu je ponuđen odlazak u PL. Naime, "Gazeta delo Sport" tvrdi da je Rino razgovarao u jednom milanskom restoranu sa Mendešom i da super agent nudi da posreduje u pregovorima sa Njukaslom.

Rafa Benitez će teško ostati, traži garancije za pojačanja od Majka Ešlija koji ga ne nekoliko puta prevari, a vlasnik "Svraka" taktizira.

Zbog toga je Gatuzo na meti kluba sa severa Engleske ponuda da se oproba u PL je primamljiva, za razliku od većine italijanskih trenera govori engleski jer je na početku karijere proveo sezonu u Rendžersima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 24.04.2019
23:02

Pa i nije se pokazao bas kao neki trener.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
10:41

Kakvu podrsku on ocekuje?

avatar
MottiYazata
Tuesday, 23.04.2019
10:40

Rino u Engleskoj? To bi bilo interesantno. Veoma interesantno. Posto sigurno ide, otisli u LS ili ne, nadam se da ce doci EDF ili nekim cudom Prandeli.