Meksikanac nastavio gde je stao pre pauze, velikani pažljivo posmatraju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.06.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Tri evropska giganta pomno prate igre sjajnog napadača.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Raul Himenez je juče postigao i svoj 14. gol ove sezone u Premijer ligi u pobedi Vulverhemptona protiv ekipe Vest Hema od 2:0.

Nastavio je tako meksički fudbaler da pruža sjajne partije u Premijer ligi, jedan je od najopasnijih napadača na Ostrvu, ove sezone je uputio 37 šuteva u okvir gola, češće od njega je protivničkim golmanima pretio samo Mohamed Salah (Žesus iz Sitija takođe na 37).

Njegove sjajne igre nisu promakle ni najvećim evropskim klubovima, a prema poslednjim informacijama iz Italije, tri velikana bi ovog leta mogla da se bore za njegov potpis.

Naime, Himeneza već neko vreme prate Mančester junajted i madridski Real, a sada se u trku uključio i Juventus.

Poznato je da je Žorž Mendeš, jedan od najuticajnijih fudbalskih agenata na svetu, u odličnim odnosima sa upravom Vulvsa, ali i sa upravom Juventusa, kojoj je pomogao da angažuje Kristijana Ronalda pre dve godine.

Ipak, "Kalčomerkato" takođe navodi da Juve nije spreman da izađe u susret zahtevima "Vukova", koji za usluge svog napadača traže oko 60 miliona evra.

Baner 8

Himenez je na "Molino" stigao iz Benfike leta 2018. godine, u pitanju je bila pozajmica sa pravom otkupa, pa je nakon jako dobre prve sezone uprava Vulverhemptona odlučila da iskoristi dogovorenu opciju i otkupi ga od "Orlova" za 38 miliona evra.

Videćemo kako će se ova trka završiti, Vulvsi su finansijski stabilan klub, ali u ovom trenutku definitivno ne bi mogli da odbiju ponudu od 60 miliona evra za 29-godišnjeg napadača, možda bi zbog finansijske krize koja vlada u svetu mogli da pristanu i na manji novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 21.06.2020
14:54

Jos ovo nam fali , 60 milki za njega i kaput

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 21.06.2020
11:18

Ja bi iskreno prije zelijo u MU R.Nevesa ili A.Traorea nego Jimeneza koji po meni nije nista losiji od M.Dembelea