Meksikanac i Srbin pune kasu Benfike do vrha!

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.10.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Veliki novac će po svemu sudeći zaraditi ekipa sa "Luža".

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Kako prenosi portugalski "Rekord", Benfika bi narednog leta mogla da zaradi 50 miliona evra od dvojice fudbalera koji trenutno nisu ni u ekipi.

Naime, u pitanju su napadači Luka Jović i Raul Himenez, koji igraju na pozajmicama u Ajntrahtu iz Frankfurta i Vulverhempton Vonderersima.


Srpski internacionalac je nakon dobre prošle sezone ostao na pozajmici još godinu dana u Frankfurtu, a ove takmičarske godine je pokazao svoj pun potencijal.

Sa pet golova u minulom kolu Bundeslige protiv Fortune, izbio je na čelo liste strelaca nemačkog šampionata i ispisao istoriju kako same lige, tako i Ajntrahta.

Iz nemačkog kluba su portugalskom potvrdili da će iskoristiti opciju na koju imaju pravo i da će za 12 miliona evra narednog leta otkupili Jovićev ugovor u celosti.

Luka Jovic

Što se tiče Himeneza, Vulvsi su napravili dobar posao kada su ga za tri miliona evra doveli na pozajmicu do kraja sezone, startovao je Meksikanac u svakom meču u Premijer ligi, postigao je dva gola i upisao tri asistencije.

Kako prenosi "Rekord", Vulvsi su se dogovorili sa lisabonskim "Orlovima" da ugovor reprezentativca Meksika narednog leta mogu da otkupe za 38 miliona evra, a kako stvari stoje to će i učiniti.

Tako bi Benfika na prodaji Himeneza i Jovića, koji nikada nisu imali značajniju ulogu na "Lužu", narednog leta mogla da zaradi 50 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Phenomenal
Saturday, 27.10.2018
13:37

Jovic je za njih realno vise gubitak nego zarada s obzirom na potencijal i ono sto pokazuje...