Medojević slobodan, šansa za "večite"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
17:32
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Volfsburga i Ajntrahta uskoro završava saradnju sa Darmštatom i biće slobodan u izboru nove sredine.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Veliki broj fudbalera širom Evrope ovoga leta izlazi iz ugovora sa svojim klubovima i imaće mogućnost izbora nove sredine.

U tu grupu spada i srpski internacionalac Slobodan Medojević (28) koji od 2012. godine nastupa u Nemačkoj.

Nakon Volfsburga i Ajntrahta iskusni vezista je zaigrao za Darmštat koji je odlučio da mu ne ponudi novi ugovor, prenose lokalni mediji.

Medojević će tako po završetku tekuće sezone, a u Cvajti je ostalo da se odigra još jedno kolo, biti slobodan u izboru nove sredine.

Nije tajna da je bivši fudbaler Vojvodine u prošlosti bio zanimljiv "večitima", svakako da bi u datom momentu bio dobro rešenje za oba beogradska kluba, ali je problem u tome što je Medojević svojevremeno poručio da u Srbiji za njega postoji samo jedan klub.

"Planiram da poslednjih godinu ili dve karijere odigram u matičnom klubu ukoliko me on bude želeo. Ponikao sam u Vojvodini, odrastao u zgradi pored stadiona i za mene u Srbiji postoji samo jedan klub", rekao je Medojević pre godinu dana.

Pošto sa 28 godina ne mora da razmišlja o završetku karijere, za očekivati je da Medojević tokom leta prihvati neku od ponuda evropskih klubova kojih će svakako biti.

Medojević je u sezoni na izmaku upisao 17 nastupa za Darmštat u Cvajti i DFB Pokalu, a njegov tim kolo pre kraja zauzima jedanaestu poziciju u drugoj nemačkoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Interista90
Thursday, 16.05.2019
00:56

Ni Jaja Ture nece u penziju, ajmo Terza magijo, mozes ti to 😁

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
17:35

Video je da ga imam u planu:-D Tesko da ce on u jedan od nasa dva kluba...