Mediji tvrde, Zidanova hladna osveta, oteraće pet superstarova iz kluba?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.04.2019.
19:09
Izvor: Sportske.net

Njegovo odsustvo reakcije posle poraza na "Mestalji" tumače hladnom glavom i odlukom da potpuno promeni tim!

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Real je delovao loše u meču protiv Valensije, ali Zidan je bio miran, samo je rekao da su igrači nemotivisani. Tačnije ponovio je da je teško motivisati ih kad se ne igra za trofeje.

Ali, novinar Đozep Pedrerol tvrdi da će Francuz servirati hladnu osvetu igračima koji se ne trude i koji su siti borbe i trofeja.

"Sve odluke biće donete hladne glave, nije čudno što je Zidan miran. Naime, igrači nisu svesni da već ima plan i da je doveden da izvrši revoluciju", kaže poznati novinar.

Onda je krenuo u spekulacije, navodno će se Real osloboditi Krosa, Bejla, Kazemira, Modrića i Marsela, mada je u to teško poverovati.

Prvu dvojicu žele da prodaju, ali imaju jake ugovore i to neće biti lako, pogotovo u slučaju Bejla. Kazemiro i Modrić će teško napustiti "Bernabeu", a Marselo je želeo da ide, pa se predomislio povratkom Zidana.

Ko će napustiti Madrid, teško je reći, ali ako zaista bude revolucionarnih promena, Zidan bi mogao potpuno da izmeni tim, od startera njegove kriterijume zadovoljavaju Navas, Karvahal, Ramos, Varan, Benzema, a neće se odreći ni Iska, Marka Asensija, povređenog Vinisijusa, Odriozole kao i Lukasa Vaskeza.

Ali, to je samo deset igrača, teško je verovati da bi mogao da dovede još desetoricu tokom leta, mada će sigurno pet ili šest fudbalera doći u Madrid. Prva dva se već znaju, Militao i Rabio, a čekaju se Azar, možda Pogba, pominju se Dibala, Sergej Milinković Savić, ali i Markos Alonso i par mlađih španskih igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 05.04.2019
10:42

Sto kazemira on je odlican, sad samo utonuo u sivilo kompletnog tima. Sledece bice svoj kao i ostali tipa marcelo koji je godinama najbolji levi bek na svetu ili kros......

avatar
Mirjevac
Thursday, 04.04.2019
22:25

Hahahaha, kad je Barca bila zainteresovana da dovede Rabija, realci na barcu i drvlje i kamenje! Kako je on jako los igrac sta ce barc, kako je on ne disciplinovan i arogantan i nepostuje klub gde zaradjuje novac, i kako mu je majka vestica i kako je on obican nikogovic koji sluusa majku! I jos mnogo toga negativnog su realci pisali o Barci i Rabiju, a sad kad ce real da ga dovede oni ni reci losu ne rekose vec ga pocese cak hfale! Majstori realci malo ljudskosti nije na odmet!

avatar
04
Thursday, 04.04.2019
21:47

Superstar Kazemiro 😂😂😂

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.04.2019
11:44

Ne znam zasto minusi, decko je obican radnik tima Erera, Lasana Dijara...

avatar
04
Friday, 05.04.2019
21:11

Zato što se dakiju ne sviđaju te činjenice ni ko ih je napisao, a ima profila za još 20-ak puta po ovoliko minusa. :D

avatar
deki trbic
Thursday, 04.04.2019
20:05

prodati sve igrace sem krosa...on je dobar i tek ce 29 god...drugo Modric, pa sada ce 34 treba ga prodati...Kazemira moze slobodno...Bejla pod hitno, a Marsela jedino ako nadje dobru zamenu za njega.

avatar
Budimo Realni
Thursday, 04.04.2019
19:52

Ovaj Vaskez očito ucjenjuje Pereza nekim stvarima...

avatar
BlueBoy84
Thursday, 04.04.2019
19:15

Znaci rabio je tu. Pametan potez jos SMS, AZAR ili Mbape ili Nejmar, mozda Kulibali i Kejn mada je sve nerealno, ali zamene uz doplate, a i poznato je da ako zamisle to ide lako,, svi,, zele u Real. Malo cenjkanja i to je to. Zeleli mi to da priznamo ili ne jedan je kraljevski klub ciji poziv retko ko odbija. Tu moc ima jos samo par klubova