Mediji sele Novozelanđanina na "Teatar snova"

Autor: Boban Filipović
nedelja 28.09.2014.
17:08
Izvor: Sportske.net

Problemi Mančester Junajteda u poslednjooj liniji odbrane je sve upečatljiviji, tako da u ostrvskoj štampi sve vrvi od spekulacijakoje se tiču novih pojačanja. Najnovije ime koje se dovodi u vezu sa "Đavolima" je Vinston Rid.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

26-godišnjem visokom štoperu sa Novog Zelanda  na kraju sezone ističe ugovor sa Vest Hemom, što je bio dovoljan povod medijima da počnu da ga sele na "Old Traford".

Budući da je interesovanje Mančester Junajteda za Vinstona Rida postojalo u prošlosti, u današnjem izdanju Dejli Mejla je osvanula kolumna Roba Šeparda gde autor tvrdi da je ovaj momak ponovo na radaru "Đavola".

Januar će biti poslednja prilika da "Ćekićari" zarade na Ridu, njegova trenutna cena na tržištu je oko 6 miliona funti, a Šepard je ubeđen da će Mančester Junajted kupovati ove zime, kao što je bio slučaj prošle kada je doveden Huan Mata iz Čelsija.

Vest Hem je startovao sasvim solidno ove sezone u Premijer ligi, a Vinston Rid je neizostavni član Olerdajsove startne postave, igrao je na svih šest ligaških mečeva i postigao jedan gol - na meču protiv Liverpula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke