Mediji ga sele u Zagreb, a evo šta kaže bivši fudbaler Zvezde

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.11.2017.
11:28
Izvor: Sportske.net, novilist.hr

Bila bi to prava ''transfer bomba'' u Hrvatskoj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Vešović je u poslednjih par godina standardni prvotimac Rijeke, sa kojom je prošle sezone uspeo da prekine decenijsku dominaciju zagrebačkog Dinama u tamošnjem šampionatu.

Ovdašnji ljubitelji fudbala ga se, ipak, najbolje sećaju iz vremena dok je branio boje Crvene zvezde. Sa Marakane je 2014. otišao u Torino, ali tamo se nije dugo zadržao, pa se potom skrasio u Rijeci, gde je pokazao sve svoje fudbalske kvalitete.

Da li je predstojeća zima pravo vreme za novu promenu sredine?

Kako sada stoje stvari, odgovor je potvrdan, a hrvatski mediji su proteklih dana počeli spekulacije da bi Vešović mogao da se preseli u redove zagrebačkog Dinama.

Nije se dugo čekalo na njegovu reakciju...

''Biću ozbiljan i profesionalan kao i uvek. Spekulacije neću komentarisati. To su klasična nagađanja. Nikakve pregovore niti kontakte s Dinamom nisam imao. Ljudi iz kluba vode pregovore s potpuno drugim klubovima. Prepustio sam njima i mom agentu da to rešavaju, a Dinamo se nije spominjao ni u kakvim opcijama'', istakao je Vešović, a prenosi ''Novi list''.

Na kraju je otkrio kakve planove ima kada je prelazni rok u pitanju.

''Karijeru želim da nastavim u inostranstvu. Rijeka je jedini klub u HNL-u koji me zanima i koji istinski volim. Dok sam tu biću maksimalno koncentrisan na svoje igre u dresu Rijeke'', zaključio je Vešović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinho10
Monday, 20.11.2017
10:12

Netreba nama Vesovic imamo mi i boljih od njega to samo novine bezveze pisu gluposti!