Mbape se odriče ogromnog novca da bi ostvario san!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.09.2020.
13:39
Izvor: Sportske.net

Rasplet se nazire.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Kilijan Mbape je odbio da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, kako bi sebi olakšao transfer u Real Madrid narednog leta.

Mbapeov trenutni ugovor ističe juna 2022. godine, sledećeg leta ulazi u poslednju sezonu, što automatski znači da će PSŽ morati da pregovara i proda ga kako bi zaradio nešto od njegovog odlaska.

Jasno je da se iza svega krije Real Madrid, koji je ovog leta odlučio da stopira sve transfere, kako bi narednog leta doveo Mbapea.

Spekuliše se da je Mbape jasno poručio Parižanima da će ovu sezonu odigrati maksimalno, ali da narednog leta želi da ostvari svoj san i pređe u Real Madrid.

PSŽ je Mbapeu nudio ogroman novac, da postane jednako plaćen kao i Nejmar, sa platom od 40 miliona evra godišnje, ali Francuz više nema motiva da ostane na Parku prinčeva.

Mbape je u PSŽ stigao iz Monaka još leta 2017. godine, zajedno sa Nejmarom, osvojio je sve moguće trofeje, ali mu nedostaje Liga šampiona, koju će pokušati da osvoji još u ovoj sezoni.

Gotovo da ne postoji ni najmanja šansa da se bilo koji drugi klub uključi u ovu trku, pominjao se Liverpul, ali svi znamo da Madriđanima niko ne može da parira kada Florentino Perez želi da lansira "Galaktikosa".

Ukoliko Mbape ne produži ugovor, dovešće ga za 100-120 miliona evra, PSŽ će morati da prihvati, inače će Francuz ući u poslednju godinu ugovora.

Dakle, zaključak - Mbape definitivno ne želi novi ugovor i ne postoji šansa da prihvati ponudu Parižana, koliko god ona bila unosna, jer će u tom slučaju otežati Realu da ga dovede i ostvari njegov dečački san.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 27.09.2020
01:33

Pa logicno da ce u Real nece u Loserpool kod Floppa

avatar
Master Yod@
Saturday, 26.09.2020
21:00

Ništa od toga, dolazi on u Liverpool!

avatar
MunzeKonza
Saturday, 26.09.2020
14:15

Ma neki "strucnjaci" na ovom sajtu kazu da on prelazi u Liverpul zbog Klopa. Uz duzno postovanje prema autoru ovog teksta, ipak ti "strucnjaci" znaju bolje.