Matićev potez na Instagramu pokrenuo glasine!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.02.2018.
16:22
Izvor: Sportske.net

Prvo se pričalo da je on prepreka pozivu u reprezentaciju, a sada su engleski mediji iskonstruisali priču...

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Nedavno se Nemanja Matić pojavio na Instagramu, uz preporuku Zlatana Ibrahimovića, tačnije pretnju da će Šveđanin dolaziti na vrata ako ne zapratite Srbina.

Sada je to što je Matić zapratio Sergeja Milinković Savića diglo temperaturu među navijačima Junajteda.

Mediji su to povezali sa mogućim transferom, mada iskreno nije jasno zbog čega bi to bila namera Matića, i na druge načine može da vrbuje Sergeja za "Đavole".

Zanimljivo da je bivši selektor Muslin navodio Matića, odnosno njegovu igračku sličnost sa Milinković-Savićem kao razlog što zvezda Lacija ne dobija poziv u reprezentaciju.

Naravno, SMS je po odlasku Muslina odmah završio u reprezentaciji, on i Matić će biti među našim najvećim uzdanicama u Rusiji.

Sa druge strane, navijači Junajteda se nadaju da će ih gledati zajedno i u klubu i veruju da bi dvojica Srba u veznom redu, uz dodatak Pola Pogbe značila i potpunu renesansu "Đavola".

Junajted je samo jedan od klubova koji žele Sergeja, u trci je i PSŽ, ova dva tima imaju više novca od Juventusa koji bi takođe da kupi Srbina.

Procenjuje se da će cena našeg reprezentativca biti veća od 100 miliona evra, a recimo i to da je Murinjo bio veoma jasan kada su u pitanju prioriteti njegovog kluba, odnosno da je najavio kupovine veziste umesto Kerika kome je ovo poslednja sezona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Thursday, 22.02.2018
16:39

Mnogo je to novca ipak, bolje je dovesti Verrattia ili Kroosa ako je ikako moguce pa istresti pare ali na takvim ne treba zaliti novac

avatar
magister
Thursday, 22.02.2018
01:57

Kerik je defanzivni, a SMS ofanzivni igrač sredine terena. SMS ima manu da je nedovoljno aktivan i nedovoljno zainteresovan za defanzivu. Mnogo manje od Pogbe, koji ne voli defanzivu, ali je igra. Problem SMS-a je i što nema eksplozivnost i brzinu koja bi trenera ubedila da ga ostavi napred. Znači, moraće da nauči i igra defanzivu, ako želi da igra vrhunski fudbal u vrhunskom timu. On bi mogao i morao da postane nešto između Dembelea iz Totenhema i De Brujnea. Ali mora mnogo da radi, a ne deluje kao neko ko je na to spreman. Navijam za njega da uspe.

avatar
The Mou
Thursday, 22.02.2018
00:01

Bolje Kroosa dovesti.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Wednesday, 21.02.2018
23:26

Nije tip igraca kakav treba Junajtedu (jedino ako ode Pogba), u Laziju igra ofanzivnije ima veliku slobodu u igri. Junajtedu treba neko kao Verati, da drze sredinu sa Maticem, pa da Pogba (ili eventualno SMS) imaju vecu slobodu u napadu...

avatar
Nikola11
Wednesday, 21.02.2018
22:02

Pokažite pehar! Daj sliku...uradite nešto... svi ste g...a!

avatar
scofield
Wednesday, 21.02.2018
21:16

Kakve gluposti

avatar
Mangus
Wednesday, 21.02.2018
18:33

Kad bi sms dosao, junajtedov vezni red bi bio ultra mocan. Matic kao dmf, sms nesto izmedju i pogba napred. Sva trojica visoki, jaki, tehnicki potkovani... Sada im fali taj sraf da pokrene pogbu

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.02.2018
18:07

Igraju zajedno u reprezentaciji, logicno da se prate.

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 21.02.2018
19:18

Igraju i Azar i Lukaku Pa se ne prate

avatar
GrobaroooS
Wednesday, 21.02.2018
23:47

Njihov problem...