Mašta može svašta - Mesi i Ronaldo u novom "Klasiku"?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.04.2020.
14:13
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i Masimo Morati!

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Donedavno bilo je nezamislivo zamišljati Lionela Mesija u dresu bilo kog drugog kluba na svetu osim Barsinog, i eventualno Njuels Old Bojsa iz rodnog Rosarija.

Ipak, mediji sada menjaju ploču i veruju da imaju razloga da pišu o temi rastanka Mesija i svog voljenog kluba.

Uz podsećanje da je Mesi u nikad gorim odnosima sa trenutnom upravom, sa kojom se i javno ne slaže oko brojnih stvari proteklih meseci, te da ulazi u poslednju godinu ugovora, odjednom, Argetinac nije toliko nezamisliv u ostalim klubovima.

Katalonski Sport je danas plasirao zanimljivu priču o tome da je Inter spreman da trampi Lautara Martineza sa Barsom, ali samo u jednom slučaju, ako u suprotnom smeru ode Leo Mesi!

Dim u ovoj priči podigao je i Masimo Morati, čuveni predsednik Intera, koji je svojevremeno doveo Brazilca Ronalda iz Barselone, 1997. godine.

"Mislim da ni najmanje nije zabranjeno maštati. Možda čak nije bilo zabranjeno ni pre ove nesreće. Mesi ulazi u poslednju fazu svog ugovora i sigurno da ćemo pokušati da uradimo nešto ako se ukaže prilike. Ne znam koliko će čitava ova situacija uticati na fudbal, ali osećam da će se dešavati neke čudne stvari", rekao je Masimo Morati, prvi čovek Intera od 1995. do 2013. godine.

U ovom trenutku, ovakav scenario zaista deluje nezamislivo... slažete li se?

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Wednesday, 08.04.2020
07:53

Suning su jedni od najbogatijih i najstabilijih vlasnika u fudbalskom svetu...Pitanje je samo sta hoce...Jedno je sigurno, Inter sa ovim vlasnicima je sila ....

avatar
INTER4ever
Tuesday, 07.04.2020
16:37

Ovo je izvjavio Moratti jer je veliki navijac Intera. Ko ne bi zelio Messija. Ali ovo sto pisete da Inter trampi Lautara za Messija od toga nema nista. Prvo Messi ako bude zeleo moze da napusti Barcu bez 1eura. Jer ima takav Ugovor. Moze Inter davati i Lautara i Lukakua i Eriksena ako Messi ne zeli da ide dzaba... Ali kao veliki navijac Intera potajno se nadam da ovo Moratti nije rekao tek tako. Jer mozda posle ovog Virusa Korona ni Barca i Real nece moci da daju astronomske plate, kao ni Juventus... ko moze?? Mogu Kinezi (Inter) i mogu Arapi (Psg, Man C...).

avatar
RocknRolla
Monday, 06.04.2020
18:27

Ovakve vesti sluze da se zgrozis dok ih citas. Zamislite scenario gde Barselona pusta svoju najvecu legendu koja drzi sve rekorde u klubu za nekog igraca Intera koji ima jednu sezonu u nogama? Cudno bas,rekao bih neostvarljivo.

avatar
Monday, 06.04.2020
15:06

Ne znam bas, Barselonin dres vise lici na Milanov nego na Interov:-D Salu na stranu, ako i bude napustao/napustio klub, to ce biti (samo) zbog Njuelsa.

avatar
Monday, 06.04.2020
14:22

Mesi ima više trofeja u karijeri nego Inter hahaha. Da ne pričam da je Inter trenutno nekoliko nivoa ispod top klubova.

avatar
Monday, 06.04.2020
15:04
avatar
Gile sile pravi
Monday, 06.04.2020
16:05

Inter ima sve sta mu je potrebno da Mesi zaigra za njih, ima odbranu bolju nego Barsa, dolaskom Eriksena su dobili i na sredini terena, Lukaku i Lautara su medju top pet napdaca sveta, Konte je odlican trener dolaskom Mesija bi uzdigli klub na nivo iz 2010 godine. Inter je medju trofejninijm klubovima evrope nema tog trofeja u fudbalu koj Inter nije osvojio tradicija je velika. Mesijeve sanse su mu vece da osvoji LS sa Interom opet nego recimo vestackim klubom kao PSZ i Mancester City