Marsijalova dilema?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.04.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Tri kluba u igri, ali on ima jasan plan i želju. Šta će na kraju odlučiti, ako izuzmemo Barselonu koja je nerealna kombinacija...

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Entoni Marsijal je na raskrsnici.

I dalje insistira da ode iz Junajteda, izgleda da Murinjo nema ništa protiv, a ovo je poslednja godina u kojoj "Đavoli" mogu da zarade na Francuzu koji odbija da potpiše novi ugovor.

Tri su moguće destinacije, jedna je Barselona kojoj je interesantan, ali je i najmanje verovatna, on želi da ode tamo gde će imati veću minutažu.

Dve su solucije, Bajern, koji traži zamenu za Riberija i Robena, ali oni ostaju u klubu i Juventus koji planira revoluciju i gde bi mogao, pogotovo ako prodaju Mandžukića da dobije pravu šansu.

Ali, Juve treba da plati 60 miliona evra za Marsijala, jedno od rešenja je trampa za Aleksa Sandra koji će napustiti klub i koga Murinjo želi.

Sve je na Francuzu i njegovim menadžerima, pregovori o produžetku ugovora su suspendovani jer je jasno poručio da je nezadovoljan minutažom, dok Murinjo optužuje njegove menadžere da mu pune glavu i da bi bilo bolje da sluša trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REDsYNWA
Wednesday, 25.04.2018
16:35

Pazi na njegovom mestu ne bih nikada u juve posto iako ce imati najvecu minutazu u tom klubu juve ce ovog leta napustiti kljucni igraci tj.jedini koji iole nesto vrede a da nisu pred kraj karijere tipa kjelini i bufon odnosno dybala i sandro tako da ce ostati sam prosek.A bayern mi deluje fino jer mislim da ce coman i on npr.biti projektovani kao naslednici riberija i robena a ovi ce ulaziti samo kad je ozbiljno ili kada je bitna utakmica odnosno kad budu spremni s'obzirom na svoje godine.Naravno u barsi nema sta da trazi s'obzirom da im stize grizman a tu je i mali dembele.

avatar
Nator
Wednesday, 25.04.2018
19:30

Druze, saber se malo :))nPa jel ti mislis da ce juventus dozvoliti sebi da bude prosek. Pa ako ide dybala budi soguran da mu je nadjen top zamjena.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 25.04.2018
19:48
avatar
mosala1983
Wednesday, 25.04.2018
12:20
avatar
Misosesic
Wednesday, 25.04.2018
11:58

Juve najbolja opcija,Bajern ako dobije garanciju da ce biti starter.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 25.04.2018
11:04

Mislim da su Celsi i PSG najrealnije opcije. Trade sa Vilijanom bi bio ok. Nama zbog godina a Junajtedu jer Murinjo voli Vilija za svoj sistem i zeli iskusne igrace.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 25.04.2018
15:03

Dečko vidi se da si navijac Fc Chelsea i da si pristrasan. Ali ne znam kako to ocekujes da trejdujemo mladog polu spica 22 god za pomalo vec istrosenog veznjaka od 29. Prirom ovaj mladji je i bolji. Barem ce da bude bolji. Nadam se. Moze da nam doplatite jedno 60mil pa da se trejdujemo. Tako moze. Vasa vestacka tvorevina koja vec polako posrće, neka vodi brigu kako zadrzati Azara.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 25.04.2018
22:56

Prvo, Marsijalu istice ugovor sledece leto i Junajted nema nacina da ga zadrzi i njemu je dosta svega. Drugo, da pitas Murinja ko je bolji igrac rekao bi Vilijan bez dileme. Uostalom on je starter u Brazilu a Marsijal ne moze da pridje francuskoj reprezentacij. Da moze da bude bolji u buducnosti moze ali kod Murinja sigurno ne. Trece, Celsi nikada nije izgubio nekog bitnog igraca od bilo kog kluba na svetu. Uvek su svi ostajali dokle smo mi to zeleli. Ceh, Drogba, Lamps, Esijen, Teri, Kol, Ivanovic, Makelele itd... S druge strane Real kad god je zeleo nekog iz Junajteda uzeo ga je. Ronaldo, Bekam, Nisterloj... Uzece i De Heu ako zele.

avatar
Wednesday, 25.04.2018
10:50

Smesna prica pa Englezi prenose da ce Celzi krenuti po njega....

avatar
Bayern ljubav
Wednesday, 25.04.2018
10:50

Dodji kod nas Ribery će manje igrati al tu je Koman sad vide ćemo

avatar
Mangus
Wednesday, 25.04.2018
10:36

eto, trampa Sandro za Marsijala