Marselo dogovorio platu, Real zapanjio cenom!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.02.2019.
08:17
Izvor: Sportske.net

Neće tako lako otići, iako na njega ne računaju...

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Iz Španije stižu vesti da će Real uslišiti želju Marselu i prodati ga na leto.

On je već razgovarao sa direktorom Anhelom Sančezom, zatražio da ode, a španski mediji tvrde da će mu Juventus ponuditi 12 miliona po sezoni, odnosno da će biti najplaćeniji igrač svlačionice posle svog prijatelja Ronalda.

No, problem je obeštećenje, Perez traži 70 miliona za Brazilca, Juve nema nameru da to plati za igrača od 30 godina, očekuje se da Madriđani probaju da eventualno Marsela ubace u sporazum za Dibalu, ali i to je teška misija.

U svakom slučaju, Marselo je izgubio mesto od Reguljona, svim silama želi da napusti Madrid, mada zavisiće i od novog trenera, pošto šanse da posle leta Solari ostane na klupi ne postoje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Tuesday, 26.02.2019
01:40

Nemam nista protiv da Marselo ode, covek je dao svoje najbolje godine Realu, dosao kao jako mlad fudbaler, nije odlazio kada nije igrao, kada nije imao mesta, kada je bio rezerva, stasao u jednog od najboljih bekova ovog sporta, doprineo dobrim rezultatima, titulama, zabavljao publiku svojim atraktivnim potezima i driblinzima...Ostace veliki Madridista, uz Karlosa najbolji Realov bek ikada. Doslo je do prezasicenja, sve klupske trofeje je osvojio i to vise puta, sada je red da promeni sredinu i gde god da ode nek' mu je sa srecom. Verovatno ce se setati iz kluba u klub kao Dani Alves par sezona i onda zavrsiti karijeru. M12 forever!

avatar
MarioJ
Monday, 25.02.2019
22:32

Zašto niko iz rukovodstva Juventusa se ne ogradi od priča o dolasku Marsela. Time diretno stavljaju u jedan težak položaj Aleksa Sandra koji je bek svjetske klase i još mlađi od Marsela i koji je u očiglednom padu forme u odnosu na prošlu sezonu ili prije ovih natpisa. Ronaldo, dovodi igrače?

avatar
Mad Max
Monday, 25.02.2019
17:45

Проблем је у мотивацији Марсела и то се види. Да хоће и жели, набио би форму до сада лагано, физички пре свега, а и трудио би се више. Освојио је све, ако хоће да се игра мало по Италији за добре паре са Роналдом, требало би да му Перез то омогући. Каквих 70 милиона... 30 максимално.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 25.02.2019
18:44

Kad se setim za koliko su kod nas presli Ronaldinjo pa i Ronaldo pre njega...

avatar
Anonymous Official
Monday, 25.02.2019
14:51

Pa toliko i vrijedi po trasfermarktu

avatar
Mak-Juventino
Monday, 25.02.2019
12:55

Idemo do bankrot

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 25.02.2019
09:27

31 za dva i po meseca.