Marotin pakleni plan - Prodaj trojicu, dovedi Sergeja!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.07.2019.
17:30
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji danas prenose bombastične najave.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Konte je doveo Barelu i Sensija, ali izgleda da tu nije završena rekonstrukcija veznog dela "Neroazura". Italijan želi još jednog kvalitetnog igrača u tom departmanu, izgleda da će to biti pravi šlag na tortu.

Pored Naingolana i Ikardija, "Meacu" će izvesno napustiti Borha Valero i Žoao Mario. Marota bi sredstvima dobijenim od prodaje gore navedenih imao dovoljno novca za prvu metu u avgustu - Sergeja Milinkovića-Savića!

Srbin je na meti sijaseta evropskih velikana poput Junajteda i Juventusa, ali ih je za sada sve odbijala pomisao poslovanja sa Klaudiom Lotitom, ekscentričnim vlasnikom kluba iz Rima.

Kako deluje da će Pogba ostati u Junajtedu zbog nemogućnosti Reala da isplati traženu sumu "Crvenih đavola", dok će se Juventus koncentrisati na jačanje drugih delova tima, Inter se definitivno kristališe kao favorit za dovođenje SMS-a.

Sergej Milinkovic-Savic

Videćemo da li će Marota uspeti da nađe zajednički jezik sa Lotitom, poznato je da "Lacijali" traže sumu od sto miliona evra za najboljeg veznog igrača u Seriji A prošle sezone. Prvi korak je prodaja "odbačene" trojke iz veze, a zatim pregovori za Sergeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Jelena
Monday, 15.07.2019
21:24

Xaxaxa....kako ste dosadni vise sa pricom o Sergeju...svaki nas igrac ide u Real,Psg,Juventus....za neverovatnu sumu ali na kraju svi oni ili ostanu u svojim klubovima (kako je predhodno neko napisao u komentaru:“da se kali jos godinu dana“ili zavrse u nekoj dosta losijoj ekipi i to za neku sicu....

avatar
Gile sile pravi
Monday, 15.07.2019
19:46

Inter bi dobio na misicima na sredini terena njegovom kupovinom, sto se Zao Maria tice za njega ja koliko znam nema kupaca, i da ih ima nece Iinter moci da uzem za njega vise od 17-20 mil evra i to je pitanje ? sto se Valera tice on ide kao free pojacanje bilo ko se pojavi samo da Inter skine dva mil evra. koje ga placa godisnje, ili ako ne bude za dz da ode. onda ce to biti simbolika od max 2 milona evra u Interovoj kasi od njegove prodaje. dok za Naingolana to je bas zamrseno, ali veovatno kad bude odmicalo vreme tako ce i on da shvati da nema drugog izbora i na kraju ce da pristane na transfer u neki od kineskih klubova, suma pa maximalno 25 mil od njega moze Inter da zadradi, ali ce se otarasiti njegove velike plate koja je blizu 5 mil evra na godisnjem nivou, sve u svemu Interu fali jos ravno pa i vise od 50 mil evra kako bi kupio SMS-a kad proda sve ove gore navedene, teska je to mislija,ali bas teska za Marotu

avatar
Zoran Krstin
Monday, 15.07.2019
19:12

Zašto tek u augustu?

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 15.07.2019
19:01

Nece on nigdje dzaba pisete o njemu toliko

avatar
Z
Monday, 15.07.2019
18:16

Aha....prvo Juve, onda PSG, pa MU i sada Inter (samo za ovih mesec dana), a na kraju ce opet biti najbolje "da ostane jos jednu sezonu da se kali u Laciju"

avatar
Dača
Monday, 15.07.2019
18:34

Bio je i Real u opticaju.

avatar
BlueBoy84
Monday, 15.07.2019
21:51

Najbolji opticaj. Mislim da ce tamo i preći na kraju

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 15.07.2019
17:48

Ima real novca za pogbu to je sigurno...ali nece da plati jer ga je junajted debelo precenio...i navijaci junajteda kazu da bejl ne vredi 80 miliona

avatar
Amalainter
Monday, 15.07.2019
18:40

Pogba ne vredi nista vise a Bale-a...

avatar
The Red Army
Monday, 15.07.2019
22:24

Nema real novca, ima ali da dobiju zabranu transfera ili ih izbace iz LS.... Vec su potrosili brdo para, morali bi da prodaju neke igrace, bez prodaja igraca nemaju za pogbu