Marota doneo navike iz Juventusa, lista od pet Bosmanovih agenata!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.11.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ono što je radio u Torinu nastaviće u Milanu, to je i recept za uspeh.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Juventus je u ovoj deceniji doveo veliki broj igrača bez obeštećenja. Naime, Bepe Marota je pravi majstor kada treba ugrabiti slobodnog agenta ispred nosa drugim klubovima, i te navike doneo je u Inter.

Prošlog leta Godin je stigao u klub kao veliko pojačanje, ali Marota će tek od narednog prelaznog roka pohvatati sve konce.

Na njegovoj listi Bosmanovih agenata je pet imena, sa njima se pregovara, prvo i najzvučnije je svakako Kristijan Eriksen, igrač oko koga će se lomiti koplja narednog leta, kada mu ističe ugovor. I njegov saigrač, Vertongen je u istoj poziciji, on posebno zanima Kontea jer je naviknut na igru sa trojicom u liniji, za razliku od recimo Godina.

Inter ima dosta muka da nađe rešenja po bokovima, bekovi Pari Sen Žermena, Menije i Kurzava će biti slobodni, ovaj drugi koji igra po levoj strani je prioritet.

I na kraju, Dris Merens. Sa njim su stvari gotovo rešene, fantastični Belgijanac bi dobio šest miliona po sezoni, radije bi u Inter nego u Kinu, a posle poslednjih dešavanja u Napulju, svakako da je ostanak pod Vezuvom isključen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Saturday, 16.11.2019
14:43
avatar
Jasminn
Saturday, 16.11.2019
14:33

Iako su dzabe puno to kosta para. Pogotovo kad saberes sve naprojane. Kad igrac dolazi dzabe prvo sto trazi je platu vecu od normalne a drugo sto agent trazi ogromnu proviziju. Sjetite se samo Rabiota i njegove mame

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
12:51

Kurzava prioritet, a ne Menije? Nisam bas siguran. Inace, imas veliki problem sa MerTensom.

avatar
Benz9
Saturday, 16.11.2019
13:12

Desna strana mnogo bolje pokrivena nego lijeva tako da je i logično da je Kurzava prioritet... Mada bi po meni Reguljon bio bolje rješenje, možda čak i Firpo...

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
13:59

Nije bolje pokrivena, moze da bude isto u najboljem.slucaju.

avatar
MottiYazata
Saturday, 16.11.2019
12:51

Kurzava i Menije su bekovi koji ne veruju u igranje odbrane. Aj Kurzava, on i ume nesto da odradi, samo ga muci glava, a Menije je poslednji put bio koristan u odbrani kad ga je neko koristio na PESu. Covek igra tu poziciju samo zato sto je belgijska sredina i navala prejaka u ovom trenutku. Asamoa je za njega licno Maldini.

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
13:43

Igra zato sto nemaju bas toliko dobre bekove, pogotovo leve:-D To je igrao na SP u formaciji sa tri stopera.