Marokanac drži ključ, ako ode, Barsa kupuje napadača ove zime! Pet opcija, zna se i top meta!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.01.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Još nisu sigurni ko će biti naslednik Suareza, ali možda će neke stvari morati da ubrzaju, već ove zime...

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Barselona je završila dva letnja transfera, u pitanju su Rabio i Todibo koji će kao slobodni igrači stići na "Kamp Nou", ali moglo bi se desiti da klub krene u kupovinu napadača ove zime.

Naime, ako Sevilja odvede šest meseci pre isteka ugovora Munira, onda Katalonci moraju da reaguju i da kupe napadača. To neće biti mlađi igrač već neko ko bi predstavljao alternativu za Suareza i bio džoker.

Prvo ime je Fernando Ljorente, Totenhem bi ga prodao za pet miliona evra, Bask ima dve mogućnosti, da se vrati u svoj Bilbao ili da dođe u Barselonu gde bi imao mogućnost da osvaja trofeje.

Ova druga varijanta je izvesnija, jer u Bilbaou navijači ne žele "Kralja lavova" zbog okolnosti pod kojima je napustio klub 2012. i kao slobodan igrač otišao u Juventus.

Druga mogućnost je Kevin Gameiro, ali teško da će mu Valensija dati dozvolu, uz to verovatno bi tražili previše novca. Ni u Barsi nisu zagrejani, nije u formi.

Morata bi mogao eventualno na pozajmicu sa pravom otkupa, ali čitava priča je komplikovana, Čelsi bi tražio nešto u zamenu, čini se da ne postoji prostor za dogovor.

Pjontek je senzacija u Seriji A, ako bi Barselona uložila 40 miliona evra u Poljaka to bi značilo kupovinu koja je predviđena za leto, a Blaugrana još nije sigurna da je ovaj napadač materijal za njih.

I na kraju Timo Verner. U njega bi uložili novac, hoće ga i Real, no, Lajpcig ne želi da ga pusti ove zime, iako nemački reprezentativac svim silama hoće da napusti klub.

Ima ugovor do 2020. ući će u poslednju godinu narednog leta, a Nemci traže 50 miliona evra što je previše, ako mu do kraja ugovora ostane 12 meseci. Ali Red Bul ima novac i neće odustati.

U Barsi razmišljaju, ali čini se da je Ljorente ako pristane, kupovina po meri, mali rizik, mali novac, iskusan igrač koji pristaje da sedi na klupi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 09.01.2019
17:03

Da sam uprava dao bi 50 mil sad za Vernera (da se osiguram od konkurencije) i OSTAVIO GA na pozajmici u Lajpcigu do ljeta. A za sad doveo Ljorentea kao dzoker s klupe.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 09.01.2019
12:30

Prebaciti Abel Ruiza iz Barcelone B

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 09.01.2019
11:26

Niti Pjatek kosta 40mil niti je 50mil zas Wernera previse i ako mu istice tada ugovor za godinu dana

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 09.01.2019
15:44

Nego koliko kosta Pjatek? Mislis da je vise?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
00:29

Ja znam za 60, ali, moguce da je bilo i jos vise od toga. Hvala na odgovoru:-D

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 09.01.2019
22:47

70mil su prije trazili iz Genove za njega

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 09.01.2019
11:16

Ljorente realno