Marković 99% neće biti u Liverpulu ove sezone, poznat i naredni klub?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.06.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net

Ekipa Liverpula ponudila je Lazara Markovića konkurentu u Premijer ligi.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Srpski fudbaler definitivno napušta Liverpul, ostaje samo da se vidi da li će to biti za stalno ili ponovo samo privremeno.

Za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi, pre svih Votford koji je nudio 10 miliona funti sa bonusima, ali Liverpul tu ponudu nije prihvatio, već je ponudio srpskog fudbalera Trabzonsporu.

Ipak, moguće je da Marković ne želi više da igra u Turskoj, nakon odlične polusezone u Halu, možda je Votford na čelu sa Markom Silvom pravo rešenje.

Sada ga je Liverpul ponudio za 12 miliona funti Votfordu, "samo" 2 miliona više u odnosu na ponudu od pre nekoliko dana i možemo konstatovati da ovaj transfer nije daleko od realizacije.

U svakom slučaju, nekadašnji fudbaler Partizana definitivno nema mesta u timu Jirgena Klopa, posebno nakon dolaska Mohameda Salaha, ali i interesovanja za Čembrlejna iz Arsenala.

Marković ima ugovor sa Liverpulom sve do 2019. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velimir Bajceta
Tuesday, 27.06.2017
14:58

Sportski direktor kluba koji zeli Lazara Markovica ili ne zna o fudbalu nista, mora da slusa nekog drugog zarad tudjeg interesa ili je jednostavno bezobrazan. Lazar Markovic je verujem sjajan decko, ali od neke njegove velike karijere nema nista. Sta vise, sokiran sam sto se i dalje provlaci kroz PL. Momak je brz. Tacka. Ne vidim nijedan drugi njegov fudbalski kvalitet. To sam govorio jos dok je bio u Partizanu. Stvarno mu zelim sve najlepse, ali treba biti realan.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 27.06.2017
15:59

Ne želi ga sportski direktor već izričito Marko Silva, koji je već pokazao da je odličan trener i da će biti sve bolji.. Ipak, ti znaš bolje..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 28.06.2017
22:49

Evo argumentovano, igrama u Halu je pokazao da nije ništa lošiji od mnogih navikanih krila u PL.. Za male pare solidan igrač.. Solidan poput Sterlinga a opet 5x jeftiniji.. Eto ti argument..

avatar
Velimir Bajceta
Tuesday, 27.06.2017
23:02

Da, u ovom slucaju ga zeli trener. Sportski direktor je covek koji za posao ima da pregovara sa novim/starim igracima oko ugovora (zato sam njegao napisao), a kako stvari stoje u poslednje vreme, najmanje se trener pita. Retko koji dobija sansu da izgradi svoj tim, svoj stil igre. Takodje, neosporavam kvalitete Marca Silve, vec Lazara Markovica. Ne znam bolje, ali imam i ja oci i vidim kako nase gore list igra od kako je otisao iz Srbije, a ti ako mislis da nije katastrofalan, mozda si mogao argumentovano to da mi objasnis, pa da udjemo u zdravu raspravu, jer kad je fudbal u pitanju, ja mogu do sutra. Pozdrav ;)

avatar
Red Demon
Tuesday, 27.06.2017
14:21

I pored svega opet ima sanse Markovic da napravi nesto, pogtovu u Votfordu mislim da ce mu odgovarati njihov novi trener SIlva.