"Markecu" propao transfer, razlog administrativne prirode?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.01.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net

Liverpul će večeras probati da ga proda, ali ne tamo gde je Srbin želeo.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Preokret za preokretom, pošto je Aju potpisao za Svonsi oglasio se predsednik Velšana i rekao da se nada da će večeras u klub stiće Endi King iz Lestera.

To automatski znači da Lazar Marković otpada jer su u PL dozvoljene samo dve pozajmice iz timova iz istog ranga, odnosno elite, a Svonsi već ima Abrahama iz Čelsija, pa bi sa Kingom ispustili kvotu.

Kažemo, ovo su poslednje informacije, Liverpul i dalje pokušava da nađe klub za Srbina, hoće li on sada prihvatiti ponudu Volfsburga ili ostati u Melvudu što znači da od sutra opcija ostaje jedino Rusija ili eventualno Turska.

Iz Rusije je imao ponude Spartaka i lidera Lokomotive, ali je njegov cilj bio da ostane u PL. I dalje ima mnogo protivrečnih vesti, ali kako rekosmo, ova je zvanična od čelnika Velšana, mada neće biti čudo da se opet nešto promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 31.01.2018
22:37

Mozda zavrsi u Lesteru? Nije on taj kalibar, ali kad vec mozda Marez ide, imace sanse u rotaciji...

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 31.01.2018
20:56

Strasno. 6 meseci menadzer nije mogao da mu nadje klub i sad se ceka poslednji sat da na silu ode negde. Godinu dana nece da igra fudbal.

avatar
simbadlija1988
Wednesday, 31.01.2018
20:40

zasto su cekali zadnjih 5 sati da ga posalju na pozajmicu nasi igraci samo propadaju u tom Liverpulu nijedan od njih nije dobio pravu sansu a nije da nije bilo kvaliteta