''Markec'' ponovo otpisan!? Da li je vreme za povratak kući?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Predstoji nova neizvesnost oko Lazara Markovića...

twitter.com: @HullCity
twitter.com: @HullCity

Povezane vesti

Prema informacijama belgijskih medija, Anderleht neće ni pokušati da na leto zadrži srpskog internacionalca Lazara Markovića.

Podsetimo, on je u onom neverovatnom raspletu poslednjeg dana zimske pijace stigao u Anderleht na pozajmicu, umesto Aleksandra Mitrovića koji je odlučio da ode u Fulam umesto u klub iz Brisela, iako je već bio doputovao u glavni grad Belgije.

Međutim, ovog proleća popularni ''Markec'' ima malu minutažu u Anderlehtu, stigao je nespreman, što mu je dodatno otežalo adaptaciju na novu sredinu, pa kako sada stvari stoje na leto ga čeka novi povratak u Liverpul, posle sličnih epizoda i u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu...

Markovićev ugovor sa Liverpulom važi do leta 2019, jasno je da na njega ni u narednoj sezoni neće računati, pa će 24-godišnji Srbin ponovo morati da traži neku novu sredinu.

S obzirom da pozajmice širom Evrope nisu dale željeni rezultat, mnogi se sada pitaju da li je došlo vreme da se Lazar Marković uskoro vrati svojoj fudbalskoj kući, u Partizan i pokuša da karijeru od koje se mnogo više očekivalo, konačno vrati na pravi put.

Naravno, finansijski uslovi su najveća prepreka, pre svega od Liverpula zavisi koliko će još imati strpljenja sa Markovićem...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 21.04.2018
22:18

sta uradi covek od sebe...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.04.2018
18:36

Bio je super u Halu. Treba za tako neki tim da igra.

avatar
Nepoznati korisnik
Saturday, 21.04.2018
17:11

Radonjic iz Zvezde je od njega sada neuporedivo bolji

avatar
REDsYNWA
Saturday, 21.04.2018
17:09

U partizanu ce bas da povrati formu :D