Markec - Nije gotovo, ovo je nova opcija za odlazak iz Liverpula!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.09.2017.
18:31
Izvor: Sportske.net

Još uvek postoji šansa da Lazar Marković napusti Liverpul ovog leta.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mnogi su očekivali da srpski internacionalac bude jedan od igrača koji će obeležiti poslednji dan prelaznog roka i da će napustiti Liverpul, pominjao se čak i povratak u Partizan na pozajmicu, interesovali su se i Votford, Kristal Palas, Brajton, ali popularni Markec je ostao na Enfildu.

Iako se njegovo ime nalazi na spisku prijavljenih igrača za Premijer ligu, još uvek postoji mogućnost da Marković ode iz Liverpula ovog leta.

Tom temom se ovog popodneva sve glasnije bave mediji u Turskoj, koji najavljuju povratak 23-godišnjeg Srbina u Fenerbahče!

Podsetimo, on je već bio na pozajmici u ovom klubu iz Istanbula u sezoni 2015-16, ali nije ispunio očekivanja, dobrim delom i zbog povrede koja ga je zadesila te sezone.

Ovoga puta tih problema nema, pa su se u Feneru ponovo zainteresovali da obnove saradnju. Ali, izgleda samo na pozajmicu, što su ''Redsi'' pokušali da izbegnu ovog leta.

Prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra, još ima vremena za realizaciju i dogovor sa Liverpulom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Sunday, 03.09.2017
19:45

bezi markec iz tog kluba gde lane jovanovic i grujic ne mogu nista da urade. kakav bre liverpul pravac nemacka ili holandija.

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 03.09.2017
19:01

Nema nista od ovoga, Liverpul nije hteo da ga daje na pozajmicu, ali niko nije hteo da plati 15 miliona i ostao je, a Kent je poslat na pozajmicu. Markovic je registrovan za Premijer Ligu.

avatar
CZYNWA
Sunday, 03.09.2017
18:57

Sta znam. Klop forsira trkacki stil fudbala, reklo bi se idealno za MArkovica koji je trkac, ali opet nesto ne stima. Vec sam par puta pisao da on ima kvalitet, ali nema mu**, bjezi iz duela, los defanzivno, i ako to popravi ima se cemu nadat. Jos je realtivnno mlad, ako su ga povrede zaobisle ima vremena za njega, mozda cak i da zaigra za Liverpul. Sve je na njemu, ako na treninzima pokaze agresivnost (taman da malo od Gruje pozajmi, jer je on bas prenapaljen) i zelju, mozda i dobije neke minute. Odlazak u Tursku definitivno nije rjesenje, jer se igra, slobodno mogu reci, mesarski stil, sto njemu nikako ne odgovara. Da je otisao u Spaniju to bi sigurno bio pun pogodak, ali nije i mora ostati i boriti se za svoje mjesto.

avatar
Le Tissier
Sunday, 03.09.2017
20:22

Nema to veze sa mu**** nego sa tim sto je sa pozicije napadaca u Partizanu dosao do pozicije beka u Liverpulu sto on jednostavno ne moze da igra. Ako bude jak psihicki, vredno radi i bude strpljiv ili ce proigrati kod Klopa ili ce ga dovesti neko ko prepoznaje njegove kvalitete jer malo je igraca koji poseduju takvu brzinu i koji u punom trku mogu da rade sa loptom to sto Markec moze, pokazivao je to mnogo puta u Partizanu i Benfiki.

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.09.2017
16:56

Bio je super u Halu i steta sto ga nije uzeo neki slabiji Premijerligas.