Mandžukić prelomio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.06.2018.
17:32
Izvor: Sportske.net

Ljubimac navijača Juventusa doneo odluku, jasno, ona bi mogla da izazove euforiju, prosto ga obožavaju...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Prema tvđenju italijanskih medija Mario Mandžukić će predvoditi napad Juventusa sledeće sezone.

On je odlučio da odbije sve ponude, čak i onu Mančester Junajteda i da ostane u klubu. Obećano mu je da će se vratiti na mesto napadača, da će imati veliku minutaži, ne napušta mu se Torino, ima status idola među navijačima Juventusa.

Mnogo je verovatnije da će biti prodat Gonzalo Iguain, ako stigne prava ponuda.

Naime, Argentinac bi za sumu od 65 miliona evra mogao da napusti klub, čak i on sam je svestan da je možda vreme da ode, dve godine 55 golova, isplatio se Juventusu, ali kako kaže možda je vreme za nove izazove.

Ostaje i dalje kombinacija sa razmenom za Ikardija, ali mnogo verovatnija je selidba u PSŽ ili odlazak na ostrvo u Čelsi.

Sa druge strane u Juventusu ne žure, Morata je samo jedna od opcija, mada mediji i dalje tvrde da bi želeli Levandovskog. Ipak, Poljak je preskup za italijanskog šampiona, videćemo hoće li Marota izvući nekog keca iz rukava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 09.06.2018
00:59

Svaka čast Mandzi super lik i borac, najbolji odbrambeni igrač medju napadačima, ali tu je kvaka. Po meni svi veliki klubovi imaju bolje napadače Messi, Suarez, Ronaldo, Lewandowski, Griezmann su uz sav respekt Mariju kvalitetniji napadači.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.06.2018
21:39

Tooooo bre ! Znao sam !!! Ratnik !!!

avatar
Robert Bob Paisley
Friday, 08.06.2018
18:25

Mogu samo da sanjaju da ce nekome uvaliti debelog Iguaina. Mandza duplo korisniji igrac, plus strasan borac koji daje golove i velikim i malim ekipama. Uz sve to igrao na krilu i pokazao fleksibilnost. Jedan od retkih igraca Juventusa koje cenim i postujem.

avatar
Mangus
Friday, 08.06.2018
17:47

Kad bih morao da biram, izmedju iguaina i mandzuke, uvek bih izabrao mandzuku. Covek mozda ne daje 30 golova ali je ratnik, trci, grize, bori se. Njegov doprinos je mnogo veci od golova.