Mančester Junajted i Totenhem u borbi za reprezentativca Francuske!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 14.04.2016.
14:42
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Arsenala i Čelsija mogao bi da se vrati u Premijer ligu na leto, nakon što se nalazi na meti Totenhema i Junajteda.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler brojih evropskih velikana, kao što su Real Madrid, Čelsi i Arsenal, Lasana Dijara ima klauzulu u ugovoru sa Olimpikom iz Marseja da na leto napusti klub bez obeštećenja.

Odlične partije nekadašnjeg veznjaka Reala povukle su interesovanje premijerligaških klubova, pa francuski "L' Ekip" navodi da će se za njegov potpis boriti Mančester Junajted i Totenhem.


Pretpostavlja se da bi "Pevci" bili u blagoj prednosti u odnosu na Junajted, ukoliko "Crveni Đavoli" ne obezbede mesto u Ligi šampiona, za narednu sezonu. Ovaj 31-godišnjak izrazio je želju da se još jednom oproba u ostrvskom fudbalu, pa se očekuje da klubovi i njegov agent uđu u pregovore i pre jula, kada zvanično počinje letnji prelazni period.
 
Nakon ne tako slavne avanture u Rusiji, gde je nastupao, po jednu sezonu, za Anži i Lokomotivu iz Moskve, omaleni defanzivni vezista se vratio u domovinu i obukao dres Marseja, što se pokazalo kao pravo rešenje.

Dijara je sjajnim igrama u timu sa "Veledroma" zaslužio poziv Didijea Dešama u reprezentativnu selekciju, pa ćemo ga najverovatnije gledati na Evropskom prvenstvu, koje se održava u junu ove godine, upravo u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nani
Thursday, 14.04.2016
19:21

dosta nam je jedan svanstjger...ne treba nam jos jedan..al ovo su samo price..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 14.04.2016
19:11

Sigurno je bolji.od carricka

avatar
reddevils
Thursday, 14.04.2016
14:43

Dodji u Junajted , mlad i perspektivan to nam treba...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 14.04.2016
15:45

Nadam se da je ironija xD

avatar
reddevils
Thursday, 14.04.2016
16:19

Naravno :D taman da ga upare sa Kerikom