Mančester junajted doveo čudo od deteta!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.02.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net

Završena je priča, momak koga predstavljaju kao velikog talenta je potpisao za Mančester junajted.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ako je bilo dileme, sada ih više nema, Mančester junajted je i definitivno pobedio Pari Sen Žermen kada se radi o potpisu mladog igrača po imenu Noam Emeran.

Ovaj 16-godišnji fudbaler je potpisao ugovor, fotografisao se i sa brojem 7 na dresu Mančester junajteda, što baš i nije razlog da ga mediji u Engleskoj vide kao naslednika Aleksisa Sančeza.

Emeran će par sezona igrati u mladim selekcijama Junajteda, a tek onda pokušati da se probije do prvog tima. Ipak, imajući u vidu hvalospeve na njegov račun od strane francuskih medija, kao i engleskih, treba od ovog momka očekivati nešto veliko.

Radi se o francuskom napadaču koji može igrati i kao krilo, a do sada je bio član mlađih selekcija Ententea i Amijena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 17.02.2019
14:33

Dobre aktivnosti u Junajtedu.Uvek potrefe sa mladima:Taunzebe,
Pereira,Fosu Mensa,Vilson,Čupo(valjda se tako zove onaj sa 5 kg kose na glavi).Junajded traži beka,veznog,štopera,krilo,špica.Šta radi Nik Bat?,U Junajtedu trenutno od mladih iz Junajteda igraju Rašford,Lingard,Pogb-a i ponekad Mek Tominaj.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 17.02.2019
16:34

Zove se Cong : ) Problem je sto Murinjo nije davao sansu mladima koliko je trebalo al sad je tu Ole i mislim da ce biti drugacije. Proveo je silne godine uz Fergija i verujem da je pokupio dosta stvari od njega.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 17.02.2019
17:49

Uz to sto je Murinjo ojadio tim I bodovno, uz neverovatnom scenariju da zaista imamo sanse za mesto LS a ajd ti sad rizikuj sa klincem. Videli smo po primeru Dalota da ne ide tako lako. Ludi Holandjanin je is suve nuzde ubacio klince kada je pride Junajted bio vec otpisan. Mora se zaista ulagati u klince I dobijati igraci a ne samo gomilati I za svaku poziciju kupovati. Licno, ne verujem da cemo te klince puno videti ove sezone dokle god smo u igri I Celzi igra ovako ocajno koji je za mene pravo razocarenje.

avatar
Marco Popovich
Sunday, 17.02.2019
17:25

Sto se tice mladih,jedino je ludi Van Gal davao sansu

avatar
mrancic
Sunday, 17.02.2019
17:12

Ok.Izvini zbog imenaNa koga još računaš od mlađih.Kupuju Milenkovića koji je izuzetno mlad,Dalota (19 god)