Mamićev biser stigao u Rim!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.05.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera odradiće danas lekarske preglede, uoči prelaska u novi klub, u italijanskoj prestonici.

EPA/Julio Munoz
EPA/Julio Munoz

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, mladi hrvatski internacionalac Ante Ćorić postaće novo pojačanje Rome.

On je danas stigao u "Večni grad",  gde će obaviti lekarske preglede, uoči prelaska u redove "Vučice" iz zagrebačkog Dinama.

Radi se o 21-godišnjem vezisti, kojeg mnogi svrstavaju u red najtalentovanijih u Evropi, a o tome svedoči podatak da su njegov razvoj prethodnih godina pratili i klubovi poput Liverpula, Arsenala i Mančester sitija.

Ćorić je uslikan na "Fjumisino" aerodromu u Rimu danas popodne, zajedno sa svojim ocem i advokatom, a ovog vikenda će sa sportskim direktorom Rome Monćijem utanačiti detalje saradnje.

"Modri" će na ime transfera zaraditi sedam miliona evra, dok se očekuje da Ćorić sa Romom prafira petogodišnji ugovor težak nešto više od milion evra po sezoni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 27.05.2018
03:38
avatar
Romanista
Sunday, 27.05.2018
14:22

Ne bih znao sta da kazem za ovog malog.Jedni ga dizu u nebesa drugi da blate.I to ga hrvati najvise kritikuju,nadam se da ce da uspe ali cak i ako se ne pokaze nesto nece biti strasno jer je cifra relativno smesna na danasnje trziste.Samo da zbog ovih 7 miliona ne ispustimo nekog "kapitalca" na kraju

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 27.05.2018
16:11

Ne znam brate, ali ajde videcemo. Nije strasno sto se cene tice, ali bih voleo da procitam mnogo zvucnije ime od Ante Corica u dresu Rome sledece sezone...