Mama napala Nejmara, najpoznatiji "fudbalski talac na svetu" na kraju u Realu?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.03.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Zidanova namera da ga izbavi. Dvostruki aršini u Parizu?

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Najuticajnija mama u svetu fudbala, makar tako kažu u Francuskoj, majka Adrijena Rabioa oglasila se povodom situacije u PSŽ, odnosno činjenice da je njen sin na ledu od kada je saopštio da odlazi iz kluba i da neće produžiti ugovor.

On nije putovao u Katar sa ekipom, pa je drakonski kažnjen, iako mu je deda umro, a stanje oca se pogoršalo u bolnici u Americi. Dve nedelje kasnije, umro mu je i otac, a njegov majka kaže da je Adrijen talac.

"U PSŽ su ga zarobili, jedno je poštovanje ugovora, drugo je kad ti umru dvojica članova porodice za 20 dana, klub ne pokazuje nikakav respekt. Kažnjavaju neke igrače što zakasne par minuta na trening, drugi povređeni putuju po svetu i partijaju", aludirala je ona na Nejmara.

Rabio pregovara sa nekoliko klubova, 23-godišnjeg Francuza je želela Barselona, ali se odlučila za De Jonga, odbio je Totenhem, a sada se priča o Liverpulu i Junajtedu.

Ipak, juče su španski mediji doneli informaciju po kojoj je Rabio blizu Reala, Zidan ga želi kao zamenu na duže staze za Luku Modrića.

Navodno, ovaj vezni igrač pristaje i na manju platu od očekivane, ali zato traži 15 miliona evra na ruke jer potpisuje kao slobodan igrač.

Rabio je eliminisan iz reprezentacije kada je odbio da bude prva zamena za Rusiju, ako se neko povredi, a i kažnjen je posle poraza od PSŽ, nije bio u kombinaciji, ali je u noći bolnog poraza bio sa prijateljima u diskoteci do kasnih sati.

Sada trenira sam, čeka da mu istekne ugovor, a inače majka Veronika mu je i agent, ona je sprečila njegov transfer u Englesku, pre nekoliko godina kada je bio klinac kako ne bi odlazio od kuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 20.03.2019
19:10

Realnije je da bude zamjena Casemiru nego Modricu

avatar
Z
Wednesday, 20.03.2019
14:20

De facto je zrtveni jarac...ali kao takav je jasan primer drugima u slucaju da dodju na istu ideju.... Arsenal je pola tima izgubio zbog takvih stvari.

avatar
Nenadd
Wednesday, 20.03.2019
11:37

Kolko pisanja oko ovog nebitnog igracica...inace ja ga vidim u juventusu...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 20.03.2019
10:16

Sta ce on realu...po meni i nije neki igrac da se vodi ovakva borba za njega...jos je uz sve to prilicno problematican

avatar
Catalá
Wednesday, 20.03.2019
09:57

Ajde oladite sa 'clickbait-om',mi vas čitamo i tako,i tako - nema potrebe za ovakvim naslovima.

avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 20.03.2019
09:56

Samo se sjetite da je nekad sve bilo zavrseno da on igra u realu. U medjuvremenu je on posao u Barsu i to pod cudnim okolnostima. Ono sto je sigurno, iz cudnih okolnosti da Barsi odjednom trebaju pare, on ide u PSG da bi posao u real. Zasto? Zato sto je celnik Reala tip koji ce istjerati svoje, ovaj ide u Real, zivi bili pa vidjeli.