Maldini ima pune ruke posla, totalna rekonstrukcija veznog reda!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.06.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Nakon Krunića, još dvojica fudbalera sredine terena na meti "Rosonera".

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Milan će u narednoj sezoni izgledati potpuno drugačije.

Primarni cilj da se obezbedi plasman u Ligu šampiona nije ostvaren, pa će "Rosoneri" morati da posluju pametno kako bi bili konkuretni najjačim timovima u Seriji A.

Kalčomerkato javlja da se direktor kluba Paolo Maldini sastao sa agentom dvojice fudbalera, Stefana Sensija i Amadua Dijavare.

Član Sasuola je privukao pažnju na sebe igrama prošle sezone, govorilo se i o intresovanju Barselone, ali prvi je reagovao Milan koji ga ceni na 15 miliona evra.

Sa druge strane, Dijavara se nije naigrao u Napoliju i Anćeloti nema ništa protiv prodaje koja bi Napolitancima mogla da donese takođe 15 miliona evra.

Kako je Rade Krunić na lekarskim pregledima u Milanu i uskoro bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa velikanom vidi se očigledna namera "Rosonera" da obavi totalnu rekonstrukciju veznog reda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 18.06.2019
15:20

NAJNOVIJE: AC Milan je tražio od UEFE da ne igra Ligu Evrope u narednoj sezoni kako bi bili u mogućnosti da investiraju u tim jos jednu sezonu. U narednim satima se očekuje odgovor. #VitoAngele

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 18.06.2019
13:44

Rekonstrukcija ni za ligu evrope ovi opet ima da budu u donjem delu tabele sa onim amaterom od trenera, propali velikan i bolonja ima da bude isped njih

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 18.06.2019
13:26