Maldini-bis, trojka iz Reala na meti, dva pojačanja iz PL? Kako će izgledati novi Milan?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.08.2020.
09:02
Izvor: Sportske.net

Paolo Maldini ima oprobani recept kada je Real u pitanju...

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Paolo Maldini je prošle godine pogodio sa Teo Ernandezom, doveo je Francuza iz Reala i levom beku koji je bio na pozajmici u Alavešu je zaista porasla cena nakon odličnih partija.

Sada će legenda "Rosonera" probati da ponovi trik, na meti Milana su trojica fudbalera "Los Blankosa".

Prvo ime je Oskar Rodrigez, momak koji se našao na spisku Luisa Enrikea, ima 22 godine, dve sezone je bio u Leganjesu, ali ovaj ofanzivni vezista će teško dobiti šansu. Real je raspoložen da ga proda za dvadesetak miliona, ali i da u svom stilu ugradi klauzulu o eventualnom otkupu, ako se afirmiše.

Te klauzule ne bi trebalo da bude kada je Brahim u pitanju, kod Zidana nije dobio šansu, a u klub je doveden u onom vakuumu u januaru 2019. kada Francuz nije bio u Realu. Sakupio je 15 nastupa po dolasku iz Sitija za godinu i po dana, ali na ovog vezistu Real ne računa.

Treći je Luka Jović, ali male su šanse, Milan bi da ga dovede na pozajmicu, i dalje nema odgovora od Ibrahimovića koji traži velikih sedam miliona evra po sezoni. Zbog toga, "Rosoneri" gledaju ka Srbinu, no, kako rekosmo u ovom trenutku Jović je bliži ostanku u Realu, izgleda da će mu biti pružena šansa za rehabilitaciju posle nesrećne debitantske godine.

baner


Milan pokušava da se oslobodi prekobrojnih, Krunić, Duarte i Laksalt su na prodaju, Bosanca želi Torino, a Maldini pokušava da u klub vrati Bakajoka na pozajmicu iz Čelsija. Uz to, ciljaju još jednog igrača iz PL, u pitanju je Orije, desni bek Totenhema.

Meta je i dalje Milenković, ali Fiorentina ne odustaje, traži novac i Paketu, pa taj posao nije ni blizu, mada Pioli insistira na Blekiju.

Ostaje Donaruma, Kjaer i Romanjoli će čniti par štopera, desno bi mogao da bude Orije, levo napred pomenuti Teo Ernandez. Sa Benaserom, Bakajokom, Čalganogluom i Kesijem koji je vratio poverenje, to bi mogao da bude odličan vezni red, a u napadu Pioli uz Rebića, čeka odgovor Ibrahimovića, šansu će dobiti i Leao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Tuesday, 25.08.2020
08:46

Prvo pioli uopste ne trazi stopera. Svi mediji nostop pominju to ali kolko vidim to sama da dignu igracu cenu.

Bitniji su bakajoko desni bek desno krilo i zamena za calhanoglua ako ode paketa. A ako ibra nastavi da gnjavi sa zahtevom 7mil i napadac

avatar
Offside
Sunday, 23.08.2020
19:16

Ne pravi Real problem oko Jovica,on bi bio prodat i za 40 mil. ali nema zamene na trzistu.Aubamejang,Lakazet i svi koji su se pominjali nece pristati da budu zamene kao sto je Jovic trenutno i to pravi problem.A ako se i desi transfer voleo bih da vidim Jovica u Milanu.Dobio bi pravu minutazu da pokazi da li smo svi pogresili.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 23.08.2020
10:30

U Real Sosijedadu je bio na pozajmici pretprosle sezone, u Alavesu je bio dok je bio clan Atletiko Madrida. Kjer, ne Kjaer, mozes da ga zoves i Skål 😊 Samo jos stoper i Tonali (Bakajoko jaka opcija sa klupe) i eto nam 4-3-1-2 jer bi ipak bila tragedija da igramo tako (a verovatno i necemo) samo zato sto nam se vratio Bakajoko...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 23.08.2020
11:48

Pardon, desni bek i Tonali, stoper mozda i ne mora.