Maksimović se vratio u Astanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović priključio se pripremama Astane u Antaliji pošto je kazahstanski klub isterao svoje i sprečio zlatnog "Orlića" da se preseli na "Mestalju".

Screenshot/cdn.livetv.rs
Screenshot/cdn.livetv.rs

Povezane vesti

Momak koji je pre nepunih godinu dana postigao odlučujući gol u finalu Svetskog prvenstva za omladinske reprezentacije moraće još neko vreme da sačeka na prelazak u Valensiju.

Nemanja Maksimović je početkom godine u društvu menadžera boravio na "Mestalji" gde je dogovorena petogodišnja saradnja, ali je problem nastao kada je Astana zatražila da Srbin odradi ugovor do kraja.

"Nema nesuglasica, očekivano se obistinilo. Ostaću u Astani do leta. To će mi puno značiti zbog održavanja forme, jer predstoje reprezentativne akcije" kazao je Maksimović u izjavi "Žurnalu".

Problem je nastao zbog činjenice da je Nemanja Maksimović ugovorom vezan za Astanu do 30. juna tekuće godine, a kazahstansko prvenstvo počinje početkom marta.

Tako će Maksimović od marta do kraja juna morati da odradi ostatak ugovora i tek na leto ozvaniči selidbu na "Mestalju" što možda i nije tako loše ako se uzme u obzir da Valensija ima jako lošu sezonu u Primeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 13.02.2017
15:55

Пре непуне две *, а не пре непуних годину дана... а ако пређеш у Валенсију, основно што ти желим је да немаш третман тамо као што је имао Жигић!