Maksimović se seli iz Valensije, nova stanica je već poznata?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2017.
11:16
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac ove jeseni nije uspeo da se izbori za minutažu u Valensiji, u januaru ga najverovatnije očekuje nova promena sredine.

EPA/Manuel Bruque
EPA/Manuel Bruque

Povezane vesti

Kako sada stoje stvari, utisak je da će Nemanja Maksimović godinu na izmaku želeti što pre da zaboravi, iako je prošle zime ostvario transfer u ekipu Valensije i u jednu od najjačih liga u Evropi.

Ako se pogleda broj njegovih nastupa u takmičarskim utakmicama u ovoj kalendarskoj godini, utisak je poražavajući - tek desetak puta je bio na terenu, od toga pet puta u dresu mlade reprezentacije Srbije!

Podsetimo, on je posle postizanja dogovora sa Valensijom propustio čitavo proleće, čekajući da mu istekne ugovor sa kazahstanskom Astanom, a po dolasku u Valensiju nije uspeo da se ozbiljnije nametne u jakoj konkurenciji Kondogbije, Pereire, Solera, Pareha.

Zato i ne čudi današnja informacija iz Španije da će se Maksimović u januaru najverovatnije preseliti u Malagu, na pozajmicu do kraja sezone.

Malaga se bori za opstanak, trenutno je u zoni ispadanja sa samo sedam osvojenih bodova i za očekivati je da bi Maksimović tu mogao da računa na značajniju minutažu, a i da se ujedno nametne treneru Valensije za naredno leto.

Podsetimo, letos se spekulisalo da bi Maksimović mogao na pozajmicu i u Zvezdu, ali su se te priče pokazale kao nerealne. Mada, ako crveno-beli izbore ''evropsko proleće''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yaya Sanogo
Wednesday, 29.11.2017
12:38

Ogroman talenat je Maksa, samo treba da se izforsira.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 29.11.2017
12:30

Sigurno bi dobio prostor jer su njima letos otisla dva najbolja vezna igraca Kamaco i Fornals.