Maksimović o Crvenoj zvezdi, šansama da ode u Rusiju, Valensiji...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.11.2017.
19:22
Izvor: Sportske.net, SportSport.ba

Srpski reprezentativac razmišlja o pozajmici, šta je najbolje rešenje?

Screenshot/cdn.livetv.rs
Screenshot/cdn.livetv.rs

Povezane vesti

Nemanja Maksimović je u razgovoru za portal "Sportsport.ba" istakao nekoliko zanimljivih činjenica vezanih za njegovu karijeru.

Novinare sa portala iz susedne zemlje je zanimalo zašto se Nemanja Maksimović odlučio za Srbiju, pošto je imao pravo da igra i za Bosnu i Hercegovinu.

"Ja poštujem i volim Bosnu i Hercegovinu, ali nisam imao dilemu po pitanju toga za koga ću igrati. U Srbiji sam proveo celi život, igrao za omladinske selekcije i bio je logičan sled događaja da doguram i do A tima", rekao je Maksimović.

On u Valensiji ne igra previše ove sezone, ali mu je trener obećao više minuta u nastavku sezone i da njegovo vreme tek dolazi. Kod "Slepih miševa" se upravo dešava nešto sjajno, ekipa je trenutno druga na tabeli, ređaju se pobede, a Maksimović je istakao da je veoma srećan zbog činjenice da je u čitavoj toj priči.

Na pitanje da li je moguće da ode na pozajmicu, Maksimović je istakao da je imao ponudu Crvene zvezde tokom leta i da postoji mogućnost i da u januaru promeni klub.

"Još pred kraj letnjeg prelaznog roka nekoliko klubova me je želelo, uključujući i Crvenu zvezdu, ali u Valenciji su tada odlučili da je najbolje da ostanem i da se adaptiram što pre. Sada kada dođe zima ćemo videti šta je najbolje za moj razvoj. Mada, iako sad mnogo ne igram, osećam da napredujem svakako. Mnogo je jači ritam u Španiji", rekao je Maksimović.

Ono što bi Maksimovića moglo da pogura ka odlasku iz Valensije makar na kratko jeste Svetsko prvenstvo u Rusiji, ukoliko želi da se nađe u avionu za Rusiju, moraće da igra u kontinuitetu, a to je veoma teško u Valensiji.

Kakav razvoj situacije očekujete?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 22.11.2017
01:15

Ne treba da postujes i volis Bosnu i Hercegovinu, ona je nasa tamnica.

avatar
Markocc
Tuesday, 21.11.2017
21:04

Valjalo bi da igra u klubu, po meni bi za nas najbolje bilo da u reprezentaciji trojka u veznom redu bude matic kao zadnji vezni, a da Sergej i Maksimovic budu lijevo desno od njega malo ofanzivnije.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 21.11.2017
21:53

Ili tako ili Matke i Maksa iza Sergeja. Napokon neko da shvati kako treba...

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 21.11.2017
20:36

Zakovace ga za klupu i nece ici u Rusiju

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 21.11.2017
20:35

Ja sam vec rekao- ako treba i da dodje u zvezdu, neka dodje, samo neka putuje u Rusiju! Sa druge strane, nasa liga je veoma smesnog kvaliteta i bojim se da ce neko postaviti pitanje zbog cega bi on dobio prednost u odnosu na konkurente...

avatar
Manitu
Tuesday, 21.11.2017
20:28

Maksimovic mora biti clan repke.Momak koji pored znanja ima ono sto imaju samo sampioni.Mi nismo velesila pa da se duvamo ovaj igra ovaj malo igra, guraj te mlade sto su prosli vec sito i reseto bice bolje svima.Ostani u Valensiji i bori se, nije lako jer ekipa igra ko blesava u odnosu na proslu godinu tako da je tesko izbaciti nekog iz ekipe koja pobedjuje.Samo upornost, bices veliki igraci kao i Zivkovic.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 21.11.2017
20:46

Neka ode negde u Francusku ili Nemacku, sigurno bi mogao da nadje klub. Mozda cak i samu Rusiju, eventualno Portugal, ali bolje ove dve prve koje sam naveo.