Maksa 'raskida' sa Astanom?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.02.2016.
15:04
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije uskoro bi mogao da završi saradnju sa šampionom Kazahstana i kao slobodan igrač krene u potragu za novim klubom.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Uprkos učešću u grupnoj fazi Lige šampiona šampion Kazahstana ne stoji najbolje sa finansijama zbog čega su pojedini igrači posegnuli za tužbama kako bi naplatili dugovanja i dobili "čiste papire".

Kazahstanski mediji podsećaju da je Žunior Kabananga napustio klub zbog dugovanja koje je Astana imala prema njemu i navode da bi po istom scenariju uskoro mogli da odu Patrik Tvumasi i Nemanja Maksimović.

Srpski internacionalac navodno je tužio Astanu zbog neisplaćenih zarada pa bi vrlo brzo mogao da dobije raskid ugovora na štetu kluba čime bi dobio odrešene ruke u traženju nove sredine.

Kao slobodan igrač Nemanja Maksimović bi mogao da postane novi član bilo kojeg kluba iz zapadne Evrope, a poznato je da su se mnogi raspitivali za srpskog internacionalca.

Mladi reprezentativac je prethodnog leta doneo omladinskoj selekciji Srbije titulu prvaka sveta na Novom Zelandu, a nedugo zatim je golom u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona odveo Astanu u evropsku elitu.

Ukoliko bude dobio raskid ugovora nema sumnje da Nemanju Maksimovića očekuje kvalitetna ponuda sa zapada Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 03.02.2016
15:54

Pravac u Milano.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 02.02.2016
16:40

Ilijev reaguj!

avatar
dodo
Tuesday, 02.02.2016
18:09

nemoguce znas li koliko taj momak danas kosta,minimum 4 miliona evra. ako se ne mora platiti obestecenje onda je plata 2 milona sto mi mozemo samo da sanjamo

avatar
Nikola GGMU
Tuesday, 02.02.2016
18:23

Хахахаха.