"Madonina" za ražalovanog direktora, Anjeli kao Perez, stiže novi "Galaktiko"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.10.2018.
08:19
Izvor: Sportske.net

Juventus izmenama u rukovodećem kadru započeo novu eru, kako smo i pisali sve mlađi ljudi u rukovodstvu, a Anjeli sada politiku kluba diže na novi nivo...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje otpušteni Marota cilja Inter ili Milan, kako je rekao poznatzi novinar Mario Skonćerti, on želi da ostane na severu Italije, a oba milanska kluba su zainteresovana za ražalovanog operativca Juventusa. Takođe, ima ponude iz Rima, ali navodno i Arsenala koji je izgubio Gazidisa, ne želi u Napoli, kao ni u italijanski savez.

Anjeli mu se zahvalio za sve uspehe, ali rekao da Juventus sada ide na novi nivo, u Italiji to tumače kao pokušaj da se približi engleskim klubovima, španskim divovima, PSŽ i Bajernu.

Kako smo i pisali, niko od novih direktora nema više od 45 godina, sam predsednik sada ulazi u četrdesete i on će smer okrenuti ka onome što je činio Florentino Perez, kupovini velikih zvezda.



U tome ima potpunu podršku Pavela Nedveda, potpredsednika koji će praktično uz Marotinog naslednika Paratićija upravljati sportskim sektorom. Juventusov plan je jasan, velika, marketinški jaka imena, kako je već Anjeli rekao, "Novi Ronaldo", samo mlađi.

"Tutosport" najavljuje da su dve glavne mete, Mbape i Pogba, da će jedan od njih dvojice stići u Torino, ma kako neverovatno izgledao transfer Francuza.

Ali, pre nego što otpišemo ovakve poteze, treba reći, da je Anjeli vrlo jasno izneo plan, nastavak dominacije u Italiji što nije problem, ali i veći prihodi i poboljšanje usluga.

Za sportski deo će biti zadužen Paratići koji je i preuzeo palicu dovođenjem Ronalda, Đorđo Rići će biti zadužen za finansije, Marko Re, glavnokomandujući u oblasti usluga. Uz Marotu, otišao je i Aldo Macija, 25. oktobra biće i zvanično izvršene promene.

Juventus inače večeras od 18:55 igra drugi meč u Ligi šampiona, pobedom protiv Jang Bojsa bi napravili korak ka osmini finala, nema suspendovanog Ronalda, Bernadesi će igrati od početka, uz Dibalu i Mandžukića. Takođe, očekuje se da Alegri odmori Pjanića, Čana, Kansela, Kjelinija, jer Juve završava ciklus pre nove pauze za vikend u Udinama, žele i osmu pobedu kako bi zadržali već velikih +6 pred novi odmor. Jasno, pre toga večeras Jang Bojsi u čijim redovima ćemo od početka videti Mikija Sulejmanija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 02.10.2018
12:14

Sve su ovo gluposti ! Marota je bio precka Juve ??? Mozda nikada necemo saznati sta se uistini dogodilo

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
08:43