"Madonina" derbi za "Žirodinca"!

Autor: Stefan Matić
utorak 05.02.2019.
16:39
Izvor: Sportske.net

Milanski klubovi bacili oko na mladog tinejdžera.

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Derbi grada Milana uvek donosi uzbuđenja, što na terenu tako i van njega. Na redu je drugo pomenuta , sledi borba za dovođenje francuskog tinejdžera.

Orilijan Čumani je na radaru Auzilia i Leonarda.

Devetnaestogodišnjak igra na poziciji veznog igrača sa izraženim defanzivnim karakteristikama, "Rosoneri" su već stupili u kontakt sa njim prošle godine, tada je Mirabeli bio na čelu sportskog sektora Milana.

Mladi Francuz je ponikao u Bordou, ove sezone je zabeležio petnaest utakmica za prvi tim "Žirodinaca" uspevši da postigne jedan gol u Ligi Evrope.

Inter i Milan žele da podmlade svoje timove, videćemo ko će uspeti da privoli Francuza, koga zbog konstitucije upoređuju sa slavnijim zemljakom Polom Pogbom.

Orilijan
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
17:41

ŽiroNdinca. Prodati Kesija i dovesti ovog da bude alternativa za Bakajoka...

avatar
rossonero_t
Tuesday, 05.02.2019
17:57

Da li je moguce da si i ti protiv Kesija? Pa covek je tenk, nikad ga ne bih prodao. "Genije" na klupi ga gura na desnu stranu pa u nekim situacijama deluje kao krilo a on to NIJE? I uprkos tome solidno odigra. Da ne pominjem koliko pretrci i vrsi pritisak.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 05.02.2019
19:43

Tonali ne bi odmah upao u startnu postavu, mlad je. Mozda bi bilo dobro da ga kupe pa da ga ostave na pozajmicu jos god. A i da ih dovedemo obojicu, nema veze, treba jaka klupa ako hocemo da se vratimo u vrh pa nek bude zdrava konkurencija. Vidim sad Herera se pominje, odlicno za klupu, Bonaventura kad se vrati mogao bi konacno da ode na svoju poziciju-levo krilo. Odlaze Monto, Mauri, Bertolaci, Borini vrv i Hakan tako da ce nam trebati jos 2-3 vezna, 2 minimum. Plus neko ubitacno levo krilo i eventualno desni stoper i kompletni smo. Dakle 4-5 pojacanja, nista vise i nista manje :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
18:17

Jesam zato sto je jedan od retkih za koje mozemo da dobijemo vise od 40 miliona. Kako mislis da dovedemo i Tonalija i Sergeja, a igrace Bakajoko i Paketa? Nemamo mesta za petoricu na sredini, a tek treba da eliminisemo krila...