Ma ko nema pare? Počeli pregovori oko Sergeja?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
09:51
Izvor: Sportske.net

Oni imaju ono što je Laciju potrebno i trenera koji svim silama želi Srbina u ekipi...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Glavna vest u italijanskim medijima je da su pregovori između Lacija i Juventusa počeli. Naime, Alegri je prosto lud za Milinković Savićem i klub će pokušati sve da ga dovede.

Lotito je odbio ponudu Junajteda koja je bila oko 120 miliona evra sa bonusima, pa će se navodno "Đavoli" držati po strani.

PSŽ i dalje još nije rešio ključna finansijska pitanja, ali sa druge strane Juventus ima nešto što drugi klubovi nemaju, fudbalere koje bi mogao da ponudi u razmenu.



To su Sturaro koga Lacio silno želi i Rugani koji bi bio idealna zamena za De Fraja. Uz pomenutu dvojicu igrača i sumu od oko 80 miliona evra, to bi bilo više od 120 miliona, Rugani je procenjen na najmanje 30, toliko je bio spreman da plati Arsenal. Postoji i solucija da ga Juve proda u PL i novac od njega plus Sturara uloži u Milinković Savića. Juventus je već doveo Džana, sa Srbinom i Pjanićem, uz Matuidija i Kediru bi formirao pakleni vezni red.



Danas stiže Darmijan na preglede, a u narednih nekoliko dana i rezervni golman Matija Perin.

Ostalo je posle toga da se razreši sudbina Iguaina, hoće li Pipita biti na prodaju, cena je oko 60 miliona, varijanta ostaje Ikardi, ili Morata, mada je to na dugom štapu, jednostavno Juventusu je prioritet vezni red, kao i bekovske pozicije posle odlaska Lihštajnera i Asamoe.

Aleksu Sandru je ponuđen novi ugovor, ne smeju da rizikuju, nemaju drugi rešenje za levog beka.

Vratimo se Sergeju.

Sigurno da će on ostati u Laciju do kraja Mundijala, cena mu raste, baš zbog toga Juventus želi da odmah završi posao. Ponovimo, na time insistira Alegri, novac je već spremljen za klauzulu Lorenca Pelegrinija iz Rome, ali Srbin bi bio mnogo veći ulov. U Juventusu bi radije Milinković-Savića nego da se vrati Pogba, jer Alegri veruje da našeg igrača može da iskoristi na više mesta u timu.

Lotito je provocirao kao i uvek rečima da Juventus nema novac, ali čini se da je to samo poziv da se razgovara, Juve je među osam najbogatijih klubova na svetu i sigurno, uz prodaju nekih igrača može ponovo da obori rekord kao sa Iguainom.

Ali, kako rekosmo, oni ne žele da čekaju kraj meseca, već bi da ugrabe Milinković Savića odmah i tako sigurno dobiju najveće pojačanje ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 01.06.2018
17:16

Smejurija Alegri lud za igracima koji ne mogu da trce mnogo i brzo pa Pjanica koji je madionicar jedva trpi i zato dovodi cana da se ne ponovi totenhem kada su eriksen i dembele razneli juveovu vezu kad je juve dao toliku lovu za kao talenta valjda je zadnji bio zizu

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 01.06.2018
13:54

Sta ja vise ovde trazim...

avatar
Mak-Juventino
Friday, 01.06.2018
13:27

Mi nismo normalni ako je ovo istina ! Nemamo para za neki top desni bek , a imamo 100+ milki za ovaj ??? Strasno

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.06.2018
12:14

Dobra sala da se Juve moze mjeriti financiski sa Unitedom koji ako ga zeli doves ce ga

avatar
red_hood
Friday, 01.06.2018
11:43

Očigledno da je Sergej miljenik Lotita i da nema zelju da ga proda,al ako već treba da ide onda da izvuku maksimum,pa se igra sa cijenom

avatar
Mangus
Friday, 01.06.2018
11:41

Sta sam pisao pre par dana? Nije problem da li Juve moze nego da li hoce.
Stalno su u top10 po zaradi, a pritom ne trose basnoslovne sume.
I Benatija ce verovatno biti prodat, tako da ce tu dobiti jos nekih 25 miliiona, ili ga cak i ponude Laciju. A tu je i zelja igraca, koji hoce u Juve.
Nadam se da ce ga uzeti

avatar
FAUWEBUBA
Friday, 01.06.2018
11:40

Posle SP-a cena ce mi biti 40 ak miliona :D

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 01.06.2018
11:16

Ala se Stojanovic obradovao : )

avatar
Jack Rackham
Friday, 01.06.2018
11:08

Treba Lacio da pristane na ovo, Rugani i Sturaro su dobri igraci koji se o nisu bas dokazali kolilo se ocekivalo ali poseduju potencijal koji bi u Laciju mogli da ispune plus 80 mil mogu fino da se pojacaju i da udju sl sezone u LS

avatar
Ton4i
Saturday, 02.06.2018
13:32

Nakon meca sa Interom zadnjeg kola,licno ne verujem da ce se Lacio u skoro doba dokopati grupne faze LS,plus kako su ispali od Salcburga,sada ce raprodati ekipu,"morace" se zadovoljiti Ruganijem u Sturarom koji ce biti predstavljeni kao velika pojacanja,realno mogu biti srecni ako zavrse kao peti sledece sezone.Toliko!

avatar
Jack Rackham
Saturday, 02.06.2018
18:01

Slazem se sa tobom skoro skroz ali voleo bih da sl god igraju ls i da ne rasprodaji tim

avatar
JUVENTIN
Friday, 01.06.2018
11:03

Ajde potpisujte ga, ovo ce biti kupovina veka ako je odrade jer je decko savrsen veznjak

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 01.06.2018
10:59

cisto sumnjam u ovu pricu To su ciste spekulacije tek toliko da se nesto pise Meni je realniji Pogba koji je isto jako nerealan transfer Steta ali je tako

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.06.2018
10:54

Ikardija i SMS-a mogu samo da sanjaju. Nisu ni ostali italijanski klubovi toliko sisali vesla da im i dalje prodaju najbolje igrace i sacuvaju ih u ovom trenutku kad je Juventus na konopcima!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 01.06.2018
10:50

Sam Lotito je rekao da jedino Juve ima moc i novac da ga uzme, i po meni najbolje da ode u Juve nego u neku drugu ligu jer vec poznaje Serie A. Ako su dali 90 za Higuaina dace i 120m za Savica. Nzm zasto prodaju Ruganija, Barzagli i Chiellini nece jos dugo.

avatar
Goran.984
Friday, 01.06.2018
10:37

Ja se mjesecima potajno nadam da ce ga uzeti Juve...taj Lotito ne voli Juve,ali za pare ide sve..ciganska posla :)

avatar
mrancic
Friday, 01.06.2018
10:20

SMS neće u Junajted.Nema titula,nema igre,nema kvalitetnih igrača.Treba očekivati pad Junajteda,Arsenala i Čelzija a i Totenhema ako ode Poketino.Murinjo nije taj čovek ali mora se iz početka.Sa Sesenjonom,Grirlišem,Mek Tomininejem,nekim iz akademije i sa samo možda pet igrača iz sadašnjeg tima.Šta će nekom timu sa velikim ambicijama Mata,Rašford,uspavani Marsijal,Lingard.Greška sa Sančezom će se tek osetiti.Velika šansa je da se angažuje Blan.Forsira bolji fudbal a i poznaje mentalitet igrača.Prošle godine Fabinjo je bio korak od Junajteda.Samo Murinjo zna što je produžio ugovor Keriku a nije doveo zamenu.Najviše mi je žao De Hee.Takva golmančina ostaće bez velikih trofeja.Očekujem da zatraži da ga puste da ide.