Ma ko će odbiti Barsu, mašinerija pokrenuta, ovo je novi dečko koji obećava!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.09.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net

Na isti način kao Nejmar i Artur, svim snagama žele da što pre završe posao.

EPA/JOSE JACOME
EPA/JOSE JACOME

Povezane vesti

Barselona je postavila cilj, na njihovu sreću, transfer Brazilca u Pari Sen Žermen nije realizovan, on sam nije bio posebno zainteresovan za odlazak u Francusku kod Nejmara.

U pitanju je Lukaš Paketa, momak koji je debitovao prošlog vikenda u Americi za "Selesao", standardni član reprezentacije do 20 godina i fudbaler koji je očarao navijače Flamenga.

Dugo nisu imali takav biser, Paketa je, kao i Artur koji je iz Gremija stigao u Barselonu bio na onoj listi od 30 igrača Titea, širem spisku za Mundijal, ali je procenjeno da je za njega rano.

Sada je došlo vreme za momka koji je fudbalski arhitekta, fantastičan asistent, ali i strelac.

Odigrao je poslednjih pola sata protiv "Jenkija", baš u tandemu sa Arturom, a u skorije vreme bi mogli da zaigraju i u istom klupskom dresu.

Momak nosi 11 u Flamengu, može da igra na više mesta u veznom redu, Barsa ga je skautirala, ima sjajnu radnu etiku, nesebičan je, po mnogima netipičan Brazilac.

Dao je u šampionatu 8 golova u 20 utakmica, Flamengo je svestan da je klauzula od 50 miliona preniska, oni nisu očekivali da ovako eksplodira, sada ga pritiskaju da produži ugovor, uz mnogo veća primanja, ali i da podignu klauzulu na makar 70 miliona.

Juventus je takođe veoma zainteresovan, spreman da plati klauzulu i ostavi ga u Brazilu još jednu sezonu, a sam Paketa želi da igra, kažu da je skeptičan prema tome da ode u veliki klub u Evropi i onda sedi na klupi, ili se seljaka po pozajmicama.

Barselona ipak ima prednost, klupska mašinerija je pokrenuta i učiniće sve da upare Paketu i Artura, budućnost brazilske reprezentacije u svom veznom redu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 10.09.2018
14:35

Ako nece da sedi na klupi Juventusa, ne vidim zašto bi hteo da sedi na klupi Barselone